Προφυλακιστέος ο βιαστής της Δάφνης

Προφυλακιστέος ο βιαστής της Δάφνης

Προφυλακιστέος κρίθηκε ο 52χρονος «τυφλός» που κατηγορείται για την αρπαγή και το βιασμό μιας 22χρονης φοιτήτριας, στο σπίτι του στη Δάφνη.

Ο Παναγιώτης Κοντζιλέλος απολογήθηκε για τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωση της (κακούργημα), βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Μετά την ολοκλήρωση της απολογίας και με τη σύμφωνη γνώμη ανακρίτριας και εισαγγελέα, ο κατηγορούμενος κρίθηκε προσωρινά κρατούμενος.
Παράλληλα, τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προκειμένου να διακριβωθεί εάν είναι γνήσιο το πιστοποιητικό τυφλότητας που έχει εμφανίσει ο κατηγορούμενος με ανάρτηση του στα social media, διέταξε ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών της Αθήνας.

Ειδικότερα στο πλαίσιο της έρευνας θα αναζητηθεί πότε και από ποιον χορηγήθηκε.
Εν τω μεταξύ ο κατηγορούμενος επιμένει ότι είχε σχέση με την φοιτήτρια.
Όπως είπε ο συνήγορος υπεράσπισης του 52χρόνου Ελευθέριος Ειρηνάκης, «ότι έγινε, έγινε με τη συναίνεση της κοπέλας και αυτό, σύμφωνα με τον κατηγορούμενο, μπορεί να αποδειχθεί από το υλικό των καμερών. Είχε βιντεοσκοπήσει τις κινήσεις και την περιβολή της κοπέλας που δικαιολογεί τον ισχυρισμό του. Είναι σε κατάσταση σοκ. Είχαν μια άλλου είδους σχέση.»

Αν και επικαλείται αναπηρία, ωστόσο, ο 52χρονος δεν έχει προσκομίσει κανένα δικαιολογητικό.

Διαβάστε αναλυτικά στο www.newsbomb.gr.