Αυτό είναι το μεγαλύτερο κρουαζιερόπλοιο στον κόσμο. Δε φαντάζεστε τι έχει μέσα (Photos)

Μετά από τρία χρόνια εργασιών ολοκληρώθηκε η κατασκευή του μεγαλύτερου κρουαζιερόπλοιου στον κόσμο χωρητικότητας 7000 επιβατών.

Το φαντασμαγορικό Symphony of the Seas απέπλευσε μέσα στην εβδομάδα γιορτάζοντας την έναρξη της λειτουργίας του με μια γιορτή πυροτεχνημάτων, κατά τη διάρκεια της οποίας το κοινό «χάζεψε» το υπερμεγέθες πλοίο.

Το 362 μέτρων κρουαζιερόπλοιο θα ξεκινήσει τα ταξίδια του με ένα πέρασμα από την Ισπανία, τη Γαλλία και την Ιταλία. Οι τυχεροί του επιβάτες θα απολαύσουν μια μοναδική εμπειρία έχοντας στη διάθεση τους –μεταξύ άλλων- εγκαταστάσεις όπως νεροτσουλήθρες και παγοδρόμια.

Οι λάτρεις του φαγητού θα έχουν την δυνατότητα να επιλέξουν ανάμεσα σε 20 εστιατόρια και χορτάτοι, πλέον, θα μπορέσουν να κατευθυνθούν σε ένα από τα πολλά μπαρ. Ένα από αυτά προβλέπεται να κεντρίσει το ενδιαφέρουν τους αφού θα τους δώσει την ευκαιρία να γευτούν εξωτικά cocktail από τα χεράκια.. ρομπότ.

Όσοι ώρα οι ενήλικες δοκιμάζουν διαφορετικά μαγαζιά και γεύσεις, οι μικροί συνεπιβάτες τους μπορούν να απασχοληθούν σε αμέτρητες δραστηριότητες. Μερικές από αυτές είναι τα μαθήματα golf σε ειδικά διαμορφωμένα γήπεδα, το surf σε υδάτινα πάρκα, zip-line, αναρριχήσεις και μπάσκετ στα κανονικών διαστάσεων γήπεδα.

Όλα αυτά θα παρέχονται στο επιβατικό κοινό με την βοήθεια 2.200 ατόμων του προσωπικού.

Exit mobile version