Δύο φορές χήρα παντρεύεται έναν άνδρα που είναι ολόιδιος με το δεύτερο σύζυγός της (pics)

Δύο φορές χήρα παντρεύεται έναν άνδρα που είναι ολόιδιος με το δεύτερο σύζυγός της (pics)

Φοβερό! 

Έναν άνδρα που είναι ολόιδιος με τον μακαρίτη -δεύτερο- σύζυγό της παντρεύεται η Τζέσικα Χάσλεμ Μπάντοφτ, 30 χρονών από το Πρέστον του Λάνκασαϊρ. Μέχρι να κλείσει τα 30 της χρόνια η Τζέσικα είχε παντρευτεί και χάσει και τους δύο συζύγους της. Τώρα τολμά να παντρευτεί τρίτη φορά έναν άνδρα που είναι φτυστός ο δεύτερος σύζυγός της και αστειεύεται συστήνοντάς τον στο κοινό λέγοντας "πρόσεψε μην μου πεθάνεις κι εσύ".

Η Τζέσικα έχει τρεις γιους, τον 8χρονο Τόμπι, τον 6χρονο Τζορτζ και τον 4χρονο Μπάρναμπι από τους δύο γάμους της. Σε ανάρτησή της στο facebook απευθύνεται στους διαδικτυακούς της φίλους και "επιδεικνύει" τον μέλλοντα σύζυγό της. Κάνει λόγο για τα γυρίσματα της μοίρας και τονίζει πως αν και δεν αναζητούσε νέα σχέση, ο 37χρονος Στίβεν, που είναι ντράμερ, την αποδέχτηκε με όλα της τα προβλήματα και την κάνει να γελάει. "Τρίτη φορά τυχερή;" επισημαίνει.

"Η φοβισμένη και εύθραυστη καρδιά μου κατά κάποιον τρόπο άνοιξε στην πιθανότητα να γίνει ολόκληρη ξανά" έγραψε στην ανάρτησή της καθώς η διπλή απώλεια τη συνέθλιψε. "Είμαι δυο φορές χήρα, και η καρδιά μου ράγισε σε εκατομμύρια κομμάτια, αλλά ακόμη είναι μεγάλη για να αγαπήσει ξανά".

Ο πρώτος της σύζυγος, Τζέισον, ήταν μόλις 24 όταν σκοτώθηκε σε εργατικό δυστύχημα τον Αύγουστο του 2014 όταν ήταν μόλις 12 εβδομάδων έγκυος στον τρίτο τους γιο.

Διαβάστε περισσότερα ΕΔΩ