Έκλεψαν δώρο από άρρωστο 5χρονο παιδί - Μόλις το έμαθαν έκαναν κάτι συγκινητικό (photos+video)

Έκλεψαν δώρο από άρρωστο 5χρονο παιδί - Μόλις το έμαθαν έκαναν κάτι συγκινητικό (photos+video)

Η κίνηση των ληστών ήταν συγκινητική.

Δύο ληστές αποφάσισαν να κλέψουν ένα πακέτο από βεράντα σπιτιού, χωρίς ωστόσο να γνωρίζουν πως ήταν δώρο σε μικρό παιδί, το οποίο αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας.

Το περιστατικό έγινε στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα σε περιοχή της Ουάσινγκτον. Δύο γυναίκες «χτύπησαν» ένα σπίτι, παίρνοντας ένα πακέτο που ήταν στην βεράντα. Η Αστυνομία έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο με τις δύο γυναίκες, οι οποίες μόλις έμαθαν την ιστορία επέστρεψαν στον... τόπο του εγκλήματος, κάνοντας κάτι ιδιαίτερα συγκινητικό.

Συγκεκριμένα, επέστρεψαν το πακέτο, μαζί με μία επιστολή. Στο πακέτο ήταν η ζώνη πάλης πρωταθλητή του WWE, η οποία ήταν για τον Τίμι Βικ. Ο 5χρονος είχε διαγνωστεί το προηγούμενο Οκτώβριο με όγκο στον εγκέφαλο, ενώ είναι αυτιστικός και η ζώνη ήταν δώρο από τους γονείς του.

Όσον αφορά στην επιστολή των ληστών, αναφερόταν: «Λυπούμαστε τόσο πολύ που πήραμε τα πράγματα σας. Ποτέ ούτε σε ένα εκατομμύριο χρόνια δεν θα μπορούσαμε να φανταστούμε ότι είχαμε κλέψει από ένα παιδάκι 5 χρονών και ντρεπόμαστε για αυτό που κάναμε. Έχω μια κόρη 6 χρονών και ντρέπομαι πραγματικά. Η ζωή έχει τα πάνω και τα κάτω της και επειδή είμαστε άστεγοι προσπαθούμε να βγάλουμε γρήγορα λεφτά αλλά ποτέ δεν θέλαμε να κλέψουμε την ελπίδα από ένα παιδί».