Οδηγός σώζει παιδάκι που πετάχτηκε από αυτοκίνητο μετά από τρομακτικό τροχαίο (video)

Σοκαριστικά είναι τα πλάνα.

Με τρομερή ψυχραιμία και γρήγορα αντανακλαστικά κατάφερε ο οδηγός ενός αυτοκινήτου να σώσει ένα μικρό παιδί που πετάχτηκε από ένα βανάκι, έπειτα από τρομακτικό τροχαίο. Μάλιστα, αυτό που έγινε λίγα δευτερόλεπτα αργότερα, κόβει την… ανάσα, ελέω της ανεξέλεγκτης πορείας από το βανάκι.

Το περιστατικό έγινε σε αυτοκινητόδρομο της Ρωσίας με αποκλειστική ευθύνη του οδηγού που ήταν στο βαν. Συγκεκριμένα, το βαν κινείται κανονικά προς μία κατεύθυνση, όταν ο οδηγός αποφασίζει να κάνει αναστροφή και να πάει προς την αντίθετη κατεύθυνση, την στιγμή που περνάει άλλο αυτοκίνητο και το χτυπάει στο μπροστινό μέρος.

Από το χτύπημα ένα μικρό παιδί πετάγεται στον δρόμο από το βαν, πέφτει στο έδαφος, αλλά σηκώνεται και ξεκινά πανικόβλητο να τρέχει προς την μεριά του βαν. Ο οδηγός ενός άλλου αυτοκινήτου που ήταν στο σημείο, είδε την κίνησή του και με τρομερή ψυχραιμία βγήκε από το αμάξι του και άρπαξε το παιδί, προκειμένου να μην χτυπήσει.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Μάλιστα, η κίνησή του φαίνεται πως ήταν σωτήρια, καθώς ο οδηγός από το βαν είχε βγει από την θέση του, την στιγμή που είχε κολλήσει το γκάζι αλλά και το τιμόνι του βαν, κάνοντας ανεξέλεγκτες κινήσεις στο οδόστρωμα.

Προσοχή, το βίντεο περιέχει σκληρές εικόνες…

Διαβάστε επίσης:

Φίδι επιτίθεται σε σκαντζόχοιρο – Η μάχη και η ανατροπή με τον νικητή (video)

Φτιάχνετε τα μπιφτέκια σας με λευκό ψωμί; Μην το κάνετε ξανά! (photos)

Σκηνές σοκ: Σώθηκε από… θαύμα έπειτα από επίθεση κροκόδειλου (photos+video)

Exit mobile version