Φαντάρος κατάπιε 17 πέτρες για να πάρει αναβολή απ’ τον στρατό (video)

Φαντάρος κατάπιε 17 πέτρες για να πάρει αναβολή απ’ τον στρατό (video)
Youtube

Πέρασε από στρατοδικείο.

Τα πάντα για να μπορέσει να πάρει αναβολή από τον στρατό έκανε ένας νεαρός φαντάρος, ο οποίος δεν δίστασε να καταπιεί 17 πέτρες, προκειμένου να πετύχει τον στόχο του. Αλλά μάλλον η κίνησή του δεν είχε τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Σύμφωνα με τα όσα αναφέρουν Μέσα από το εξωτερικό, το περίεργο αυτό περιστατικό έλαβε χώρα στο Τατζικιστάν. Εκεί, τα πράγματα είναι πολύ δύσκολα για τους νεαρούς άνδρας, καθώς άπαντες πρέπει να υπηρετήσουν την στρατιωτική τους θητεία για 24 μήνες. Εκτός κι αν πρόκειται για πτυχιούχους του πανεπιστημίου, οι οποίοι υπηρετούν τον μισό χρόνο, ήτοι 1 έτος.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Πριν από μερικούς μήνες, τον Δεκέμβριο του 2019 σήμανε συναγερμός σε στρατόπεδο της χώρας, όταν ένας νεοσύλλεκτος φαντάρος αναγκάστηκε να μεταφερθεί στο κεντρικό στρατιωτικό νοσοκομείο, μια και είχε καταπιεί επτά πέτρες. Μάλιστα, υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, προκειμένου να του αφαιρεθούν από το στομάχι.

Ωστόσο, έπειτα από μία εβδομάδα και ενώ ο Οταμπέκ Ιμπραγκίμοφ νοσηλευόταν ακόμα στο νοσοκομείο προέβη σε μία… επανάληψη της πράξης του. Με την διαφορά πως τη δεύτερη φορά, ο νεοσύλλεκτος φαντάρος κατάπιε 10 πέτρες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να περάσει από στρατοδικείο.

Μάλιστα, για το θέμα μίλησε εκπρόσωπος των ενόπλων δυνάμεων της χώρας, ο οποίος ανέφερε: «Το στρατοδικείο καταδίκασε τον Ιμπραγκούιμοφ σε δύο χρόνια φυλάκιση για το αδίκημα της εθελοντικής υποτροπής, σύμφωνα με το άρθρο 376 του ποινικού κώδικα».

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

MasterChef: Η ξαφνική αποχώρηση που ανατρέπει τα δεδομένα (video)

Πίνετε το νερό που έχετε δίπλα σας το βράδυ; Είναι επικίνδυνο (video)

Χτυπούν φώκια με κοντάρια και πέτρες - Έβγαζαν φωτογραφίες τα παιδιά (video)