Καιρός 16-10: Ενημέρωση Τσατραφύλλια – Μπόλικο νερό στα δυτικά…

Νέα ενημέρωση - προειδοποίηση από τον Γιώργο Τσατραφύλλια, για την επερχόμενη κακοκαιρία, τονίζοντας πως θα πέσει μπόλικο νερό στα δυτικά, το επόμενο 24ωρο.

Καιρός 16-10: Ενημέρωση Τσατραφύλλια - Μπόλικο νερό στα δυτικά...

Αναλυτικά όσα έγραψε ο Γιώργος Τσατραφύλλιας:

“Μπόλικο νερό στα δυτικά το επόμενο 24ωρο…”

✅Ιδιαίτερη προσοχή χρειάζεται από τα ξημερώματα της Παρασκευής 17/10 μέχρι το απόγευμα σε : Κέρκυρα -Παξούς-Λευκάδα-Κεφαλονιά-Θεσπρωτία-Πρέβεζα. Αναμένονται μέχρι και 80 τόνοι νερού ανά στρέμμα.
👉Παραλληλα στις παραπάνω περιοχές δεν αποκλείονται και τοπικές θύελλες. (Νοτιάδες με ρίπες στα 80 km/h).
👉Για την επόμενη ατμοσφαιρική διαταραχή Κυριακή βράδυ με Δευτέρα βράδυ, μια πρώτη εκτίμηση είναι ότι θα επηρεάσει περισσότερο τη δυτική Ελλάδα και την ανατολική νησιωτική χώρα.
🌩Ραγδαιότητες ( αρκετό νερό σε λίγο χρόνο) φαίνεται να σημειώνονται και σε Θεσσαλία, , Σποράδες, Εύβοια, Βοιωτία και Αττική.
👍Θα επανέλθω για περισσότερα σχετικά με τη δεύτερη διαταραχή.