Καιρός Πάσχα: Κλείδωσε και από Θοδωρή Κολυδά – Πότε και πού θα βρέξει (vid)

Κλείδωσε η πρόγνωση και από τον πρώην διευθυντή της ΕΜΥ, Θοδωρή Κολυδά, για την εξέλιξη του καιρού από τη Μεγάλη Πέμπτη έως και την Κυριακή του Πάσχα.

Καιρός Πάσχα: Κλείδωσε και από Θοδωρή Κολυδά - Πότε και πού θα βρέξει (vid)

Στη βίντεο-ενημέρωσή του, ο Θοδωρής Κολυδάς, καταγράφει τις περιοχές που θα σημειωθούν βροχές από τη Μεγάλη Πέμπτη.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

Από τη Μεγάλη Πέμπτη ως και την Κυριακή του Πάσχα ο καιρός θα κυλήσει με λίγες μόνο τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά, το βόρειο Αιγαίο, την Κρήτη και τα ορεινά. Τη Μεγάλη Πέμπτη η αστάθεια θα είναι λίγο πιο αισθητή σε Μακεδονία, Θράκη, Θεσσαλία, ανατολική Στερεά και Εύβοια, ενώ στα βόρεια ορεινά θα πέσουν και λίγα χιόνια.

Από τη Μεγάλη Παρασκευή τα φαινόμενα θα είναι πιο περιορισμένα και πρόσκαιρα. Την Κυριακή του Πάσχα θα σημειωθούν μόνο λίγες ασθενείς βροχές το πρωί στα ανατολικά και τοπικοί όμβροι το μεσημέρι στα ορεινά, με τη θερμοκρασία να σημειώνει μικρή άνοδο.