Καιρός: Προειδοποίηση Αρναούτογλου, φθινοπωρινή κακοκαιρία στον ορίζοντα
Για κακοκαιρία φθινοπωρινού τύπου προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, προς τα μέσα της εβδομάδας, όχι για όλη τη χώρα.

Καιρός: Αλλάζει το σκηνικό του καιρού, με βροχές και τοπικές καταιγίδες, ενδεχομένως και ισχυρές, προειδοποιεί ο Σάκης Αρναούτογλου, τονίζοντας, μάλιστα, ότι θα καταστεί φθινοπωρινή η εξέλιξη στα μέσα της εβδομάδας.
Κι αυτό διότι τα φαινόμενα Δευτέρας και Τρίτης, που θα οφείλονται κυρίως σε θερμική αστάθεια, θα δώσουν τη θέση τους σε ένα καλά οργανωμένο βαρομετρικό χαμηλό που Τετάρτη και κυρίως Πέμπτη θα δώσει έντονα φαινομένα, σε τοπικό επίπεδο.
Δείτε αναλυτικά την πρόγνωση του Σάκη Αρναούτογλου και όσα τονίζει για την εξέλιξη των καιρικών συνθηκών στη χώρα μας έως και την Πέμπτη:
Ακολούθησε το dokari.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις