Καιρός: Καρέ - καρέ το πέρασμα της νέας ισχυρής κακοκαιρίας πάνω απ' την Ελλάδα (video)

Καιρός: Καρέ - καρέ το πέρασμα της νέας ισχυρής κακοκαιρίας πάνω απ' την Ελλάδα (video)

Τι δείχνουν τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία για το πέρασμα της νέας κακοκαιρίας πάνω απ' την Ελλάδα και πότε εμφανίζουν την πρώτη σοβαρή ψυχρή εισβολή...

Ιδιαίτερα έντονο θα είναι το νέο κύμα κακοκαιρίας που αναμένεται να αρχίσει να επηρεάζει από τις μεσημεριανές ώρες της Κυριακής τη δυτική Ελλάδα και μέχρι το πρωί της Δευτέρας να έχει επεκταθεί σχεδόν σε ολόκληρη τη χώρα.

Σύμφωνα με τα σημερινά προγνωστικά στοιχεία, οι βροχοπτώσεις και οι καταιγίδες που το συνοδεύουν θα είναι ιδιαίτερα ισχυρές κατά τόπους, όπως θα δείτε και στο ακόλουθο βίντεο, με την κίνηση του συστήματος και τις καφέ αποχρώσεις που υποδηλώνουν μεγάλα ύψη βροχής.

Πότε αναμένεται η πρώτη ψυχρή εισβολή του φετινού χειμώνα...

Σε ό,τι έχει να κάνει τώρα με τις θερμοκρασίες, αυτές θα διατηρηθούν σε φυσιολογικά έως και ελαφρώς πάνω από αυτά, για την εποχή επίπεδα μέχρι και τις πρώτες ημέρες του Δεκέμβρη.
Χειμωνιάτικου τύπου ψυχρή εισβολή, η πρώτη φετινή, αρχίζει να καταγράφεται από τα προγνωστικά μοντέλα για τη χώρα μας στο διάστημα από τις 5 Δεκεμβρίου και μετά, όπως μπορείτε να δείτε ξεκάθαρα στον ακόλουθο προγνωστικό χάρτη με την κίνηση των αερίων μαζών πάνω από την Ευρώπη.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.