Ολα δείχνουν... Χριστούγεννα με SMS για μετακίνηση και βασικές αγορές!

Ολα δείχνουν... Χριστούγεννα με SMS για μετακίνηση και βασικές αγορές!

Τα κρούσματα μειώνονται με ρυθμούς... χελώνας, παρ'ότι η Θεσσαλονίκη διανύει την 4η εβδομάδα Lockdown και η υπόλοιπη χώρα την 3η. Και όλα δείχνουν Χριστούγεννα με SMS...

Χωρίς χριστουγεννιάτικες αγορές, τουλάχιστον στη μορφή που είχαμε συνηθίσει τις κεντρικές πλατείες των πόλεων να μετατρέπονται σε χωριά του Αϊ Βασίλη, αφού κάτι τέτοιο δεν πρόκειται να επικρατεί από τους ειδικούς.

Ο συνωστισμός δεν πρόκειται να επιτραπεί, οι γιορτές θα κυλήσουν, πιθανώς με μερική άρση κάποιων εμπορικών δραστηριοτήτων μικρού... βεληνεκούς, αλλά από τις 15 Δεκεμβρίου και μετά, ενώ το μεγάλο ερωτηματικό παραμένουν τα σχολεία.

Βέβαιο είναι πως για τη βόρεια Ελλάδα, αυτά τα Χριστούγεννα θα είναι πολύ διαφορετικά και σίγουρα πολύ πιο «ασφυκτικά» σε σχέση με το περασμένο Πάσχα, αφού σε καμία περιοχή δεν είχε ξεφύγει ο έλεγχος της πανδημίας.

Μένει να διευκρινιστεί, πάντως, ίσως και τη Δευτέρα, καθώς από την Τρίτη μπαίνοντας ο Δεκέμβρης, μπαίνουμε και στην τελική ευθεία για τις γιορτές, το τι θα συμβεί με τα είδη στολισμού και τα χριστουγεννιάτικα έλατα, με τους παραγωγούς να αναμένουν το πράσινο φως για τη μετακίνησή τους προς την αγορά.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Διαβάστε επίσης:

Πιγκουΐνοι έκαναν… βόλτα σε γήπεδο ποδοσφαίρου (photos+video)

Φωτογράφος κάνει το τέλειο πλάνο έχοντας απέναντί του έναν... κροκόδειλο (video)

Πούλησε την κονσόλα τα γιου της – Δεν φαντάζεστε τι ξέχασε μέσα (pics)