Πάτρα: «Βόμβα» Κατερινόπουλου - «Τελειώνουν όλα την Τετάρτη»

Πάτρα: «Βόμβα» Κατερινόπουλου - «Τελειώνουν όλα την Τετάρτη»

Το θρίλερ της Πάτρας με τα νεκρά κοριτσάκια συνεχίζεται και ο ταξίαρχος ε.α Θανάσης Κατερινόπουλος πέταξε μία βόμβα.

Ο ταξίαρχος ε.α., Θανάσης Κατερινόπουλος ήταν ξεκάθαρος για την έκβαση του θρίλερ της Πάτρας, όπου τα τρία παιδιά της ίδιας οικογένειας έχασαν τα παιδιά τους.

Επανέλαβε πως η όλη υπόθεση κρύβει ένα μεγάλο και σκοτεινό έγκλημα ενώ εξέφρασε την βεβαιότητά του ότι θα γίνουν συλλήψεις και ότι τα πάντα θα τελειώσουν μέσα στις επόμενες μέρες. Όταν όπως λέει το άτομο ή τα άτομα που ευθύνονται για τους θανάτους θα βρεθούν με χειροπέδες.

«Θέλω να πιστεύω ότι μέσα στην εβδομάδα που έρχεται, μέχρι την Τετάρτη θα έχουν τελειώσει όλα. Θα έχουμε και συλλήψεις», τόνισε στο Star ο κύριος Κατερινόπουλος.

«Είναι το έγκλημα του αιώνα, που έχει συνταράξει την ελληνική κοινωνία και όχι μόνο και θα είναι απίθανο να μην είναι εγκληματικές ενέργειες οι θάνατοι των τριών κοριτσιών», λέει.

«Ευθύνη της Αστυνομίας είναι να φτάσει στον δράστη ή τους δράστες, από όπου και αν προέρχονται αυτοί, αλλά έχουν βρει τον στόχο ή τους στόχους» συμπλήρωσε ο ταξίαρχος ε.α. της Ελληνικής Αστυνομίας. Ο κύριος Κατερινόπουλος τονίζει πως οι επόμενες μέρες είναι εξαιρετικά κρίσιμες και προβλέπει εξελίξεις που είναι σίγουρο ότι θα συζητηθούν.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.