Game of Thrones: Έρχεται το prequel της θρυλικής σειράς (photos)

Έχουν ήδη αρχίσει οι προετοιμασίες.

Σε διαδικασία αναζήτησης των ηθοποιών που θα πάρουν μέρος στη νέα σειρά που θα αποτελεί το prequel του Game of Thrones φέρεται πως έχει ήδη μπει το δίκτυο παραγωγής της θρυλικής σειράς. Σύμφωνα με τα όσα αναφέρονται σε δημοσιεύματα το HBO έχει δεσμευτεί για την παραγωγή 10 επεισοδίων του νέου σίριαλ.

Συγκεκριμένα, όπως αναφέρεται στο «EW» η νέα τηλεοπτική σειρά θα βασίζεται στο βιβλίο του George RR Martin, «Fire and Blood» το οποίο καλύπτει τα γεγονότα που είχαν σημειωθεί περίπου 300 χρόνια από την εποχή όσων εκτυλίχθηκαν στο Game of Thrones.

Διακοπές στα πανέμορφα ελληνικά νησιά. Με τα καλύτερα πακέτα για τη διαμονή σας.

Showrunner της σειράς θα είναι ο Miguel Sapochnik, ο οποίος ήταν ο σκηνοθέτης στα επεισόδια «Battle of the Bastards» και «Hardhome», ενώ μαζί του θα είναι και ο Ryan Condal που ανέπτυξε την ιδέα και θα σκηνοθετήσει το επεισόδιο που θα αποτελέσει τον πιλότο της σειράς.

Το νέο σίριαλ θα φέρει το τίτλο «House of the Dragon», ωστόσο δεν θα βρεθεί στον… αέρα πριν από το 2022. Ακόμα δεν υπάρχουν πληροφορίες για το κάστινγκ, αλλά και για την χρονική περίοδο που θα αποτελέσει το επίκεντρο, καθώς το βιβλίο του George RR Martin καλύπτει τα γεγονότα 150 ετών και περιλαμβάνει την άνοδο και την πτώση πολλών ηγετών στο Ουέστερος.

«Ένα από τα πλεονεκτήματα του «House of the Dragon» είναι ότι υπάρχει ήδη βιβλίο γραμμένο από τον Τζορτζ (Ρ.Ρ. Μάρτιν) που μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως οδηγός», ήταν τα λόγια του Μπλόις, ο οποίος ξεκαθάρισε παράλληλα πως η συγκεκριμένη παραγωγή είναι βασική προτεραιότητα του δικτύου.

Δείτε στην gallery…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Αυτό είναι το κόλπο για να διατηρήσετε τις μπανάνες φρέσκες για μεγάλο διάστημα (video)

Γιαγιά χτυπάει στο πρόσωπο την εγγονή της γιατί δεν έβαλε μάσκα στο μετρό (video)

Έριξε καρέκλα από τον 45ο όροφο για να πάρει likes στο Instagram (video)

Exit mobile version