Survivor Spoiler: Καλλίδης εκτός, Τριαντάφυλλος εντός και… από ανατροπή σε ανατροπή (video)

Survivor Spoiler: Η αποχώρηση του Καλλίδη, τα καρφιά για το… παρεάκι και τα δάκρυα του Τριαντάφυλλου που δείχνουν τη μετακόμισή του στην Μπλε ομάδα.

Ενα πράγμα είναι βέβαιο για το φετινό Survivor… Δεν υπάρχει ούτε μια περίπτωση στο εκατομμύριο να αφήσει το τηλεοπτικό κοινό χωρίς ίντριγκα, τέτοια -τουλάχιστον- που να υποχρεώνει τους τηλεθεατές να καθηλώνονται στις τηλεοράσεις τους, χαρίζοντας στον ΣΚΑΪ τρελά νούμερα τηλεθέασης.

Ε, αυτό θα συμβεί και το βράδυ της Κυριακής, καθώς ο Καλλίδης παίρνει τη μεγάλη απόφαση και αποχωρεί, έχοντας προηγουμένως ρίξει… σφαίρες στο παρεάκι. Κι όταν ο Καλλίδης αναφέρεται σε παρεάκι, προφανώς στοχεύει στους Τζέιμς, Μπάρτζη και Αννα Μαρία, διότι δύσκολα μπορεί να έχει προκύψει κόμπλα με τους αντιπάλους του.

Το μέγα ερώτημα, πλέον, στο οποίο το τηλεοπτικό κοινό αναμένει να δει απαντήσεις, είναι στο τι έχει προκύψει -προφανώς πίσω από τις κάμερες- και οδήγησε τον Πάνο Καλλίδη στην τελεσίδικη απόφαση για την επιστροφή του (οικειοθελώς) στην πατρίδα.

Θα φανεί από το μήνυμά του προς το παρεάκι; Πληροφορίες αναφέρουν πως η παραγωγή δεν πρόκειται να κρατήσει «κρυφά χαρτιά», καθώς σε καμία περίπτωση δεν θέλει να σέρνεται το παραμικρό σενάριο, γύρω από την αρτιότητα διεξαγωγής του Survivor.

Ο ίδιος ο Καλλίδης είναι αυτός που θα πρέπει να δώσει τις απαντήσεις για τα αίτια της οικειοθελούς αποχώρησής του και η παραγωγή τις… λύσεις, ώστε να εξακολουθεί το Survivor να καθηλώνει τον κόσμο.

Και πληροφορίες αναφέρουν ότι το πιο πιθανό σενάριο για την μετά Καλλίδη εποχή στην Μπλε ομάδα, θέλει την έκτακτη συνεδρίαση του συμβουλίου του Νησιού να διεξάγεται με σκοπό την αναπλήρωση του κενού του.

Ολα όσα συνέβησαν με τον Καλλίδη, σημειώθηκαν αμέσως μετά την αποχώρηση του Ταβλαδάκη, όπερ σημαίνει ότι ο νεαρός παίκτης έχει πιθανότητες να δει ξανά… φως και να μπει στο Survivor.

Πολύ πιο πιθανό, ωστόσο, είναι το ενδεχόμενο ο Τριαντάφυλλος να κληθεί ή μάλλον να… υποδειχθεί από τους συμπαίκτες του στην Κόκκινη ομάδα ως «ανεπιθύμητος» και έτσι να οδηγηθεί από την απομόνωση της Κόκκινης παραλίας στην «αγκαλιά» του Αλέξη Παππά στην Μπλε ομάδα.

Δεν μπορεί κανείς να ισχυριστεί πως μια τέτοια εξέλιξη δεν θα προκαλέσει περαιτέρω ίντριγκα και εκτίναξη της τηλεθέασης στα ύψη.

Με όλα αυτά, λοιπόν, που συμβαίνουν στο ριάλιτι κομμάτι του Survivor, αντιλαμβάνεστε ότι οι ανατροπές θα είναι διαδοχικές…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version