Survivor Spoiler: H «αλήθεια» πίσω απ’ τις λέξεις και τις κινήσεις για την αποχώρηση Καλλίδη (vid)

Survivor Spoiler: Οσοι γνωρίζουν τι πραγματικά οδήγησε τον Πάνο Καλλίδη στην απόφασή του να αποχωρήσει από το Survivor, κατάλαβαν πολλά από τα λόγια του τη στιγμή που έγραψε ο ίδιος τον επίλογo της παρουσίας του στον Αγιο Δομίνικο…

Ο Πάνος Καλλίδης αποτελεί ήδη παρελθόν για το Survivor, επιβεβαιώνοντας πανηγυρικά το από τις 10 Μαρτίου αποκλειστικό δημοσίευμά μας.

Ολες τις προηγούμενες ημέρες τονίζουμε πως αυτή η εξέλιξη προέκυψε μετά από συγκεκριμένες καταστάσεις που έχουν διαδραματιστεί στα «παρασκήνια» του Survivor, κάτι που ουσιαστικά επιβεβαίωσε ο Πάνος Καλλίδης, κατά τη διάρκεια της αποχαιρετιστήριας ομιλίας του προς συμπαίκτες και αντιπάλους.

«Διαβάζοντας» πίσω απ’ τις λέξεις και τις κινήσεις του Πάνου Καλλίδη και τα πρόσωπα των συμπαικτών του, προκύπτουν τα εξής συμπεράσματα…

– Οι συμπαίκτες του Πάνου Καλλίδη γνώριζαν τι θα ακολουθούσε από την πρώτη στιγμή, καθώς φαίνεται στο πρόσωπο της Μαριαλένας που είναι δακρυσμένη σχεδόν με το που παίρνει τον λόγο ο Καλλίδης.

– Ο Πάνος Καλλίδης παραδέχτηκε πως ξέφυγε από τα όριά του… Αυτό πιστοποιεί πως κάτι «ακραίο» μπορεί να έχει προηγηθεί με τον ίδιο πρωταγωνιστή, κάτι που τον έκανε να πάρει την απόφαση να αποχωρήσει, αλλά και να ζητήσει ένα μεγάλο συγγνώμη (κατά δήλωσή του) από κάποιους, αν τους έχει στεναχωρήσει.

– Ο Πάνος Καλλίδης έμοιαζε να φεύγει με τη θέλησή του. Τονίζουμε το… έμοιαζε, διότι η όλη στάση του στο φινάλε του στο Survivor είχε καθαρά απολογητικό χαρακτήρα.

– Ο Πάνος Καλλίδης «έδειξε» και στον αποχαιρετισμό των συμπαικτών του, πως το πρόβλημα που έχει προκύψει και τον οδήγησε στην έξοδο, ήταν με έναν εκ των Μπάρτζη και Τζέιμς, στους οποίους -όπως και στην Άννα Μαρίααρκέστηκε να απλώσει το χέρι χωρίς καν να τους κοιτάξει… (κοίταζε το έδαφος).

Ανεξάρτητα από όλα τα παραπάνω και όσα θα δούμε να λέγονται, να ακούγονται και να γράφονται τα επόμενα 24ωρα, η αλήθεια είναι μία και την αποκάλυψε ο Πάνος Καλλίδης, περιγράφοντας όλα όσα έζησε στον Αγιο Δομίνικο ως παίκτης του Survivor.

Πως αυτή η εμπειρία ζωής, ήταν για εκείνον η ευκαιρία να αποδείξει πράγματα στον εαυτό του και τους δικούς του ανθρώπους κι από την άλλη ο κίνδυνος, μένοντας παρά τη θέλησή του στο Survivor εδώ και καιρό, να ξεφύγει περαιτέρω από τα όριά του…

Ως εκ τούτου, η αποχώρησή του έγινε με τέτοιο τρόπο που σε καμία περίπτωση δεν «τσαλάκωσε» την ταυτότητα κανενός. Ούτε τη δική δική του, ούτε των συμπαικτών του, ούτε -φυσικά- και της παραγωγής του Survivor.

Δείτε τη στιγμή της αποχώρησης του Πάνου Καλλίδη απ’ το Survivor 2021…

Survivor Spoiler – Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest

Exit mobile version