Σασμός Spoiler: Ο Μανώλης θα πει την αλήθεια για τον δολοφόνο αν φτάσει σε οριακό σημείο

Σασμός Spoiler: Ο Μανώλης θα πει την αλήθεια για τον δολοφόνο αν φτάσει σε οριακό σημείο

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Μανώλη στη δραματική σειρά του Alpha, Σασμός μίλησε για τις εξελίξεις

«Ο Μανώλης κρύβει πολλά. Αυτό από μόνο του είναι μια ολόκληρη διαδικασία για έναν άνθρωπο. Και για το πώς το κουβαλάει στη ζωή του μέσα και για το πώς συνηθίζει να τα κρύβει». Ο Στρατής Χατζησταματίου, ο αγαπημένος Μανώλης από τον «Σασμό», τη δημοφιλή σειρά του Alpha ήταν προσκεκλημένος σήμερα, Τετάρτη 09 Φεβρουαρίου, της Κατερίνας Καινούργιου και της εκπομπής «Super Κατερίνα».

Ο Μανώλης είναι παρών σε όλες τις κομβικές σκηνές. «Είναι φτιαγμένη έτσι η τραγικότητα του ρόλου. Μιλάμε για έναν ήρωα, ο οποίος δεν εμπλέκεται με αυτά που βλέπει, δεν συνδέεται με αυτά που βλέπει. Δηλαδή συνδέεται με τον Μαθιό με έναν τρόπο, αλλά, ότι έχει δει, σε ό,τι έχει υπάρξει μάρτυρας είναι γεγονότα τα οποία σε άλλες συνθήκες δεν θα τα γνώριζε ποτέ. Είναι φτιαγμένος ο ρόλος δραματουργικά, με έναν τρόπο, χτίζοντας έναν χαρακτήρα, ο οποίος ενώ είναι φοβικός κι έχει μεγαλώσει σε ένα καταπιεσμένο περιβάλλον και ουσιαστικά μόνος του, κουβαλάει πράγματα», εξηγεί.

Ο Μανώλης γνωρίζει τον δολοφόνο του Στεφανή, ωστόσο… «έχει πάρει μία απόφαση να το κρατήσει για να προστατεύσει τον φίλο του, την οικογένειά του, τον εαυτό του. Το έχουν αυτό κάποιοι άνθρωποι. Δεν προστατεύουν με την αντίδραση και τη σύγκρουση αλλά με τη σιωπή. Βρίσκουν τρόπους να αντιμετωπίζουν τις δυσκολίες». «Αν ο Μανώλης φτάσει σε ένα οριακό σημείο πιστεύω ότι θα πει την αλήθεια», πρόσθεσε.

Μήπως με τη σιωπή του οδήγησε τη Θεοδώρα στο να καταγγείλει τον Πετρή και να πάρει η ιστορία την τροπή που πήρε; «Όχι. Ακούω αυτό το επιχείρημα, αλλά διαφωνώ. Σίγουρα, όταν ένας άνθρωπος αντιμετωπίζει τις δυσκολίες του με αυτόν τον τρόπο και με τη σιωπή μπορεί να μπλέξει. Κι αυτό συμβαίνει πρακτικά. Η Θοδώρα είναι ο αστάθμητος παράγοντας. Ο Μανώλης δεν μπορούσε να το προβλέψει. Παρ΄ όλο που ήξερε ότι μιλάμε για ένα άτομο, το οποίο, μέχρι ένα σημείο είναι αδίστακτο. Τώρα βλέπουμε έναν χαρακτήρα πώς αλλάζει».

Στο θέμα του Αστέρη και στο για ποιο λόγο ο Αστέρης δεν μιλάει, ο Στρατής Χατζησταματίου σχολιάζει: «Ο Αστέρης τιμωρεί τον εαυτό του. Εχει αποφασίσει ότι θα αποδώσει αυτός δικαιοσύνη. Δεν μπορεί να κουβαλάει όλο αυτό μέσα του». Στη δίκη… «δεν ξέρω τι θα γίνει. Δεν έχουμε φτάσει. Θεωρώ ότι εάν ο Μανόλης φτάσει σε ένα δίλημμα τέτοιο, σε ένα οριακό σημείο, θα πει την αλήθεια».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην εξέλιξη του ρόλου, όσον αφορά την αισθηματική ζωή του Μανώλη, δίνοντας spoiler. «Θα βρεθεί στη ζωή του Μανόλη ένας άνθρωπος που θα δείξει αγάπη και ενδιαφέρον. Θα δείξουμε μια διαφορετική ποιότητα του έρωτα, όπου δύο ξεχωριστοί άνθρωποι, έρχονται κοντά. Η κοπέλα που θα ερωτευτεί είναι ένας πολύ ιδιαίτερος άνθρωπος. Την υποδύεται η Ευθαλία Παπακώστα».

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.