Σασμός Spoiler 24-10: Ο Παύλος «τρομάζει» τον Νικηφόρο...

Σασμός Spoiler 24-10: Ο Παύλος «τρομάζει» τον Νικηφόρο...

Σασμός Spoiler 24-10: Ραγδαίες οι εξελίξεις στον Σασμό με τον Παύλο να... αποκαλύπτεται στον Νικηφόρο και τον Μαθιό στα κάγκελα...

Η επιτυχημένη σειρά του ALPHA «Σασμός» έρχεται και αυτή την εβδομάδα με καταιγιστικά επεισόδια, που το μόνο βέβαιο είναι ότι θα καθηλώσουν τους τηλεθεατές. Οι ήρωες δεν αντέχουν το βάρος των αποκαλύψεων και οι αντιδράσεις τους θα έχουν εξαιρετικό ενδιαφέρον.

Απόψε, ένα μήνυμα από τον Άγγελο έχει αναστατώσει την Άσπα, την ίδια στιγμή που ο Μαθιός και η Βασιλική έρχονται και πάλι κοντά, με εκείνη να ζητά συγκεκριμένες δεσμεύσεις από τον Νικηφόρο, για να προχωρήσουν όλοι μαζί ως οικογένεια. Δεσμεύσεις που δεν θα τηρηθούν όταν ο Νικηφόρος συναντήσει τον Παύλο και μία τρομακτική υποψία πάρει σάρκα και οστά στο μυαλό του. Η μυστηριώδης Νάντια εμφανίζεται στο μαγαζί του Λευτέρη, ενώ εκείνος ψάχνει τη Θοδώρα, η οποία τον αποφεύγει. Η Νάντια Κανετάκη, που θα την υποδυθεί η Πέννυ Παπαγεωργίου, είναι μία σκληρή, μοναχική και πολύ πληγωμένη γυναίκα, που έρχεται στο Ρέθυμνο αναζητώντας την ταυτότητά της. Η απόρριψη που θα δεχτεί θα τη στρέψει ενάντια σε όσους πιστεύει πως της έκλεψαν την οικογένεια που δεν γνώρισε. Την ίδια στιγμή, πάντως, η σκέψη του Αστέρη βασανίζει την Αργυρώ, η οποία αποφασίζει να επισκεφθεί το σπίτι στο βουνό.

Tι θα δούμε στο αυριανό επεισόδιο

Η συμπλοκή στις φυλακές οδηγεί σε δραματικές εξελίξεις και η σκιά του Κώστα πέφτει ξανά βαριά σε όλο το χωριό. Ο Αστέρης, συγκλονισμένος, αναζητά απαντήσεις, ενώ η Βασιλική για μία ακόμα φορά απειλεί να τα τινάξει όλα στον αέρα βλέποντας την επικίνδυνη στροφή που έχει πάρει ο Νικηφόρος. Τελικά, το ζευγάρι θα καταφέρει να βρει τον δρόμο του και να οδηγηθεί στα σκαλιά της εκκλησία; Ο Παύλος, από την άλλη, έρχεται σε σύγκρουση με την Καλλιόπη και τον Μαθιό, ενώ η Άσπα έχει βρει στον Παύλο τον προστάτη που έψαχνε. Καθώς ο νέος έρωτας της Θοδώρας ευοδώνεται, μια ενέδρα του Αντώνη θα κρίνει το μέλλον του Λευτέρη.

Πηγή: Newsbomb.gr