Ψηφίζουν εν κρυπτώ για πλειστηριασμούς και «κόκκινα» δάνεια!

Ψηφίζουν εν κρυπτώ για πλειστηριασμούς και «κόκκινα» δάνεια!

Το σχέδιο των δανειστών για τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς κατοικιών ξεπερνά κάθε όριο συνωμοσιολογίας.

Άλλωστε ο τρόπος με τον οποίο η κυβέρνηση επιχειρεί να περάσει αυτά τα καυτά ζητήματα στο νομοσχέδιο που κατατίθεται την ερχόμενη Τετάρτη είναι τουλάχιστον θολός. Χωρίς καμία ενημέρωση θα φέρει το νομοσχέδιο το πρωί της Τετάρτης και η ολομέλεια θα κληθεί να ψηφίσει το απόγευμα της ίδιας ημέρας – στη λογική του ψεκάστε, σκουπίστε, τελειώσατε - για το σοβαρότερο ζήτημα που απασχολεί το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας. Η ιστορία με τα «κόκκινα» δάνεια και τους πλειστηριασμούς ακινήτων είναι πολύ σοβαρή για να περάσει αβρόχοις ποσίν από τη Βουλή.

Ιδιαίτερα σε ό,τι έχει να κάνει με τα στεγαστικά δάνεια, αφορά τους κόπους μιας ολόκληρης ζωής για χιλιάδες οικογένειες που ίδρωσαν προκειμένου να αποκτήσουν ένα δικό τους σπίτι.

Όπως πολλές φορές έχουμε επισημάνει από το Newsbomb.gr, οι δανειστές από την πρώτη μέρα που πάτησαν το πόδι τους στην Ελλάδα το 2010, το πρώτο πράγμα που επισήμαναν στους επιτελείς του ελληνικού υπουργείο Οικονομικών ήταν το ποσοστό ιδιοκατοίκησης στη χώρα μας. Το βρήκαν πολύ υψηλό και αμέσως εξέφρασαν τις διαφωνίες τους.

Έκτοτε, βασικός τους στόχος ήταν να περάσει η ακίνητη περιουσία των Ελλήνων σε χρηματοπιστωτικά ιδρύματα και να μειωθεί το ποσοστό των ιδιοκτητών.

Διαβάστε περισσότερα στο newsbomb.gr