Πόνταρε σε 4 ματς στο Πάμε Στοίχημα, πήγε μυθικό ταμείο…
Τεράστια επιτυχία για παίκτη του Πάμε Στοίχημα από τους Αγίους Αναργύρους...

Μεγάλα κέρδη σε χιλιάδες νικητές μοιράζει κάθε μέρα το Πάμε Στοίχημα του ΟΠΑΠ. Τον Ιούνιο του 2025 οι παίκτες κέρδισαν περισσότερα από 75 εκατομμύρια ευρώ. Την τελευταία εβδομάδα, από τις 24 έως τις 30 Ιουνίου 2025, τα κέρδη ξεπέρασαν τα 17 εκατομμύρια ευρώ.
Ο μεγάλος νικητής της εβδομάδας, σε κατάστημα του ΟΠΑΠ στους Άγιους Ανάργυρους, επέλεξε το στοίχημα «Τελικό Αποτέλεσμα», «Ημίχρονο/Τελικό» & «Ακριβές Σκορ» σε 4 αγώνες από την πρώτη κατηγορία της Ιαπωνίας και της Ιρλανδίας, τη δεύτερη κατηγορία της Ιαπωνίας και της Βραζιλίας και κέρδισε 28.008,75 ευρώ.
Στο Πάμε Στοίχημα-Ιπποδρομίες, την Παρασκευή 27 Ιουνίου, στο Τετραπλό της 4ης ιπποδρομίας από το Fairview, ένας νικητής κέρδισε 1.566,20 ευρώ.
Ακολούθησε το dokari.gr στο Google News για όλες τις τελευταίες ειδήσεις