Αγροτικός Αστέρας: Σε εξέλιξη τα έργα για το γήπεδο

Τα βελτιωτικά έργα στο «Δ. Κοντικάκης» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς, όπως γνωστοποίησε σήμερα (27/8) η διοίκηση του Αγροτικού Αστέρα.

Η ενημέρωση των «πρασίνων» έχει ως εξής: «Τα βελτιωτικά έργα στο γήπεδο «Δημήτρης Κοντικάκης» συνεχίζονται με αμείωτους ρυθμούς και πλέον έχει αφαιρεθεί το σκέπαστρο που κάλυπτε μέρος της κερκίδας από την πλευρά της Θύρας 1.

Με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας της φιλοξενίας και της ασφάλειας των φιλάθλων, η Π.Α.Ε. Αγροτικός Αστέρας με χρηματοδότηση του προέδρου της, του κυρίου Θεοδωρίδη, έχει προχωρήσει στη διάρκεια του τρέχοντος καλοκαιριού σε ενέργειες αναβάθμισης των υποδομών της.

Παράλληλα με την κατασκευή του νέου προπονητικού κέντρου (http://www.agrotikosasterasfc.gr/data_info.php?data_id=688&cat=44646_7997), έργα έχουν πραγματοποιηθεί και στο «Δημήτρης Κοντικάκης» και ήδη έχουν επέλθει σημαντικές βελτιώσεις στον αγωνιστικό χώρο, στην υποδομή των κερκίδων, στα γραφεία της Π.Α.Ε. που στεγάζονται στο γήπεδο και στα αποδυτήρια που χρησιμοποιούν οι ποδοσφαιριστές.

Τα παραπάνω ήταν μέρος του πρώτου σκέλους της διαδικασίας των βελτιωτικών έργων και από την περασμένη Δευτέρα έχει ξεκινήσει το δεύτερο σκέλος, το οποίο περιλαμβάνει την αφαίρεση του σκέπαστρου και την αντικατάσταση του από δημοσιογραφικά θεωρία. Η συγκεκριμένη ενέργεια πραγματοποιείται με στόχο τη βελτίωση της φιλοξενίας και της εξυπηρέτησης των αναγκών των εκπροσώπων του Τύπου και ταυτόχρονα με στόχο τη βελτίωση της ποιότητας τηλεοπτικής μετάδοσης των εντός έδρας αγώνων του Αγροτικού Αστέρα».

Exit mobile version