Γεωργούλης: «Θα είμαστε έτοιμοι στην πρεμιέρα»

Ο αισιόδοξος Θύμιος Γεωργούλης ζήτησε πίστωση χρόνου από τους φιλάθλους του Εθνικού Πειραιά, λέγοντας ότι αυτό που προέχει για το σύλλογο είναι να βελτιώσει την έλλειψη ομοιογένειας.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Έλληνα κόουτς μετά τη φιλική νίκη (3-1) των «μπλε» επί του Αιγάλεω:

«Έχουμε κάνει σχεδόν τέσσερις εβδομάδες προετοιμασία. Προσπαθούμε να καλυτερεύσουμε την ομοιογένεια διότι πολλοί παίκτες έχουν έρθει στην ομάδα. Νομίζω 6-7 ξεκίνησαν σήμερα στην βασική ενδεκάδα. Ένα λοιπόν μειονέκτημα που προσπαθούμε να το λύσουμε και μέσα από την προπόνηση και μέσα από αγώνες είναι η έλλειψη ομοιογένειας. Ένα δεύτερο στοιχείο είναι ότι η ομάδα δεν μπορεί να παίξει αρκετή ώρα καλό ποδόσφαιρο διότι υπάρχει συγκεκριμένη κούραση από την προετοιμασία. Εγώ ευελπιστώ να τελειώσει η προετοιμασία χωρίς να έχουμε κανένα τραυματισμό και από εκεί και πέρα μέσα από κάποια φιλικά παιχνίδια τη στιγμή που το πρωτάθλημα θα αργήσει να ξεκινήσει απ’ ότι βλέπω νομίζω ότι στην πρεμιέρα θα είμαστε έτοιμοι.

Θα έχουμε βελτιώσει δηλαδή και την ομοιογένεια και θα έχουμε ικανοποιητικό χρόνο που θα αποδίδουμε στο παιχνίδι μας. Άλλωστε αυτή τη στιγμή στο α’ μέρος ήμασταν κάπως καλοί. Στο β’ μέρος είχαμε μια κοιλιά διότι οι παίκτες είναι ακόμη από τις διπλές προπονήσεις κουρασμένοι και δεν είναι φυσιολογικό αυτή την εποχή να είναι στο 100%».

Για το αν στη συνέχεια γίνουν άλλες μεταγραφές: «Αυτή τη στιγμή δεν μπορώ να σας πω κάτι. Δεν έχουμε κάτι στο μυαλό μας. Προχωράμε όπως είμαστε και θα δούμε».

Exit mobile version