Ο Μπερμπάτοφ ήταν μια ανάσα από τον Πανσερραϊκό!

Ο Μπερμπάτοφ ήταν μια ανάσα από τον Πανσερραϊκό!

Ο ΠΑΟΚ έκανε το μεγάλο μπάμ με την απόκτηση του Βούλγαρου άσου, ωστόσο ελάχιστοι γνωρίζουν πως τα «λιοντάρια» των Σερρών ετοιμάζονταν να τον ντύσουν στα «ερυθρόλευκα».

Την μεγάλη αποκάλυψη έκανε ο Βασίλης Καραντινίδης με δηλώσεις του στην ΕΡΑ Σερρών. Ο πρώην πρόεδρος του Πανσερραϊκού αναφέρθηκε στο... ιστορικό της υπόθεσης που χρονολογείται στα μέσα του 1996.

«Το καλοκαίρι του 1996 είχαμε φτάσει κοντά στην απόκτηση του Μπερμπάτοφ. Είχαμε άριστες σχέσεις με την Πίριν του Μπλαγκόεβγκραντ, την ομάδα από την οποία ξεκίνησε. Κάναμε προετοιμασία στο Μπάνσκο, μας φιλοξενούσαν με δικά τους έξοδα εκεί και γινόταν και το αντίστοιχο εδώ. Από εκεί πήραμε και τον Πετρούνοφ και τον Πάντσεφ άλλωστε» εξήγησε αρχικά ο Καραντινίδης και πρόσθεσε: «Με τον τότε πρόεδρο της ομάδας Ιλία Ρέντζεφ διατηρώ άριστες σχέσεις ακόμη και τώρα. Το 1996 με φώναξε να πάω εκεί να δω έναν ποδοσφαιριστή που ήταν 16 χρονών και ήταν στις ακαδημίες. Τον Μπερμπάτοφ. Δεν ήθελε να υπογράψει στην πρώτη ομάδα και ήθελε να πάει στο εξωτερικό, να ανοίξει τα φτερά του. Με παρακάλεσε να τον πάρω στον Πανσερραϊκό, γιατί αλλιώς θα τον τιμωρούσαν. Μίλησα με τον πατέρα του, ήθελε να έρθει στις Σέρρες, αλλά από τυχαίο γεγονός δεν έγινε. Ήμασταν σε φάση μεταβίβασης μετοχών τότε στον Σπύρο Κούτλα και απλά δεν έγινε η μεταγραφή. Μετά πήγε στον στρατό, πήγε στην ΤΣΣΚΑ και ακολούθησε ότι ακολούθησε».