Παράπονα από Γεωργούλη

Ο Θύμιος Γεωργούλης στο ντεμπούτο του στον πάγκο του Βύζαντα Μεγάρων, δε θέλησε να πει και πολλά για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, στην καθιερωμένη συνέντευξη Τύπου.

Ο νέος τεχνικός των Μεγαριτών, δεν έκρυψε το παράπονο του για τα γεγονότα που εκτυλίχθηκαν πριν και κατά τη διάρκεια του ματς.

Λιτός στις δηλώσεις του ανέφερε τα εξής:

«Καλή χρονιά σε όλους με υγεία πάνω απ’ όλα, και κουράγιο στις δύσκολες στιγμές που περνάει η πατρίδα μας. Δε θέλω να μιλήσω για το ματς. Είμαι πολύ στεναχωρημένος από άσχημα πράγματα που έγιναν, τόσο πριν το ματς, όσο και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου. Κακώς έγιναν όλα αυτά και δεν έπρεπε να γίνουν. Δε θέλω να επεκταθώ περισσότερο ούτε και να πω κάτι άλλο».

Στη συνέχεια από τη μεριά των ποδοσφαιριστών, το λόγο πήρε ο μέσος, Ανδρέας Μανδύλης:

«Καλή χρονιά σε όλους και πάνω απ’ όλα με υγεία, που είναι το πολυτιμότερο αγαθό. Ήρθαμε σε μια πολύ δύσκολη έδρα, βρισκόμενοι με την πλάτη στον τοίχο λόγω της βαθμολογικής μας θέσης.
Προσπαθήσαμε σε όλο τον αγώνα να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και όχι καταστροφικό. Παρ’ ότι δεχτήκαμε ένα γκολ νωρίς, και από λάθος μας, δεν παρατήσαμε το ματς, συνεχίσαμε να διεκδικούμε το καλύτερο έως το τέλος. Και φτάσαμε τελικά στην ισοφάριση που μας δίνει έναν πολύτιμο βαθμό αλλά και δύναμη για τη συνέχεια. Καλή χρονιά στον Πανηλειακό. Εύχομαι να πετύχουμε το στόχο της παραμονής, όσες δυσκολίες και αν αντιμετωπίζουμε».

Χριστίνα Κουργιαντάκη

Exit mobile version