Αναπνέει ο Αχαρναϊκός «πεθαίνει» ο Αστέρας

Ο Αχαρναϊκός κλείδωσε την υπόθεση παραμονή με τη νίκη 1-0 επί του Αστέρα Μαγούλας, σπρώχνοντας την ομάδα της Δυτικής Αττικής στο χείλος του γκρεμού.

Σε ένα ματς χωρίς πολλές συγκινήσεις οι «πράσινοι» έστω και αγχωτικά πήραν αυτό που ήθελαν. Η φάση που σημάδεψε και έπαιξε ρόλο για την εξέλιξη της αναμέτρησης, ήταν η αποβολή του Σαμαρόπουλου με δεύτερη κίτρινη κάρτα (33′).

Εκμεταλλευόμενη το αριθμητικό πλεονέκτημα η ομάδα του Μενιδίου κατάφερε να λύσει το γόρδιο δεσμό με τα δίχτυα. Στο 39′ μετά από πάσα του Λιαπάκη ο Ντος Σάντος αρχικά βγήκε μπροστά και εν συνεχεία αφού πέρασε το εμπόδιο του Κασμερίδη, σε κενή εστία σημείωσε το 1-0.

Στην επανάληψη η εικόνα του αγώνα δεν άλλαξε σε τίποτα με τους φιλοξενούμενους ανήμπορους να κυνηγήσουν την ισοφάριση να αποδέχονται τη μοίρα τους…

Συνθέσεις των δυο ομάδων:

ΑΧΑΡΝΑΪΚΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παγούδης, Προβατίδης, Μωϋσιάδης, Παραράς, Νιάρος, Αθανασίου, Λιαπάκης, Ιορδανίδης (61′ Ντε Πάουλα), Ντος Σάντος (88′ Αθανασόπουλος), Γουέλκαμ, Νεόφυτος (75′ Χριστόπουλος).

ΑΣΤΕΡΑΣ ΜΑΓΟΥΛΑΣ (Δημήτρης Μαγκαφίνης): Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος, Στρατομήτρος, Παπαευθυμίου, Τριάντος, Πέρελμαν, Ασλανίδης (75′ Ίβιτς), Αντωνόπουλος (46′ Κορνελάτος), Μαρτίνεζ, Κανελλόπουλος (54′ Δημητριάδης), Δωματάς.

Exit mobile version