Αστέρας Μαγούλας: Με απουσίες στη «μάχη»

Μονόδρομος η νίκη για τον Αστέρα Μαγούλας όπου αντιμετωπίζει εκτός έδρας την Γλυφάδα στο ματς που ανοίγει την αυλαία της 22ης αγωνιστικής της Football League (28/02 18:00 OTE TV). Δυο απουσίες κατεγράφησαν για τον Δημήτρη Μαγκαφίνη.

Η ομάδα της Δυτικής Αττικής θέλει μόνο νίκη απέναντι στο συγκρότημα του Κυριάκου Μίχα προκειμένου να κρατήσει ζωντανές τις μαθηματικές ελπίδες που έχουν απομείνει για παραμονή στην κατηγορία. Υπενθυμίζουμε ότι ο Αστέρας βρίσκεται 7 βαθμούς κάτω από την επικίνδυνη ζώνη και πλέον κυνηγάει τον Φωκικό.

Στο αγωνιστικό κομμάτι νοκ άουτ για την κρίσιμη αναμέτρηση της Παρασκευής έμειναν ο Σπύρος Έβερετ και ο Κώστας Στρατομήτρος. Ο πρώτος δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό από τον οποίο ταλαιπωρείται, ενώ ο δεύτερος συμπλήρωσε κάρτες και δηλώθηκε να εκτίσει τη μια ποινή της τιμωρίας του κόντρα στη Γλυφάδα. Απεναντίας επέστρεψαν δριμύτεροι οι Κασμερίδης, Σαμαρόπουλος και Κορνελάτος.

Στο μεταξύ μετά το τέλος τηε σημερινής προπόνησης (27/02) οι ιθύνοντες του συλλόγου μίλησαν με το ποδοσφαιρικό επιτελείο, ζητώντας κουράγιο πίστη και επιμονή για τους πέντε εναπομείναντες «τελικούς».

Την αποστολή απαρτίζουν οι: Μπαλασάκης, Κασμερίδης, Νόνης, Κορνελάτος, Παπαευθυμίου, Τριάντος, Κοτίτσας, Αντωνόπουλος, Πέρελμαν, Πλαβούκος, Ασλανίδης, Καραγιάννης, Ντιέγκο, Δωματάς, Κανελλόπουλος, Ίβιτς, Δημητριάδης, Ρήγας, Λιόσης, Σαμαρόπουλος

Exit mobile version