Φωστήρας: Με 14 κόντρα στον Αιγινιακό

Πιο γεμάτο απουσιολόγιο δεν γίνεται για τον Φωστήρα όπου θα υποδεχθεί τον Αιγινιακό με μόλις 14 ποδοσφαιριστές στην αποστολή του (11/05 15:00), στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής των play off.

Ο «Φονέας» έχει αφήσει πίσω την ήττα (1-0) από τον Ηρακλή την προηγούμενη αγωνιστική και θέλει να ανακάμψει κόντρα στην εξίσου διψασμένη ομάδα της Κατερίνης. Η έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος θα παλέψει για το τρίποντο προκειμένου να παραμείνει ζωντανή στο όνειρο της ανόδου.

Ωστόσο τα προβλήματα για τον Σβεν Φαντενμπρόεκ δεν έχουν τελειωμό αφού έχει να διαχειριστεί ένα ρόστερ μόλις 14 παικτών. Αρχικά νοκ άουτ έμειναν οι τραυματίες Παπαδόπουλος, Γαρουφαλιάς, Γιαννιώτης, Σμυρλής αλλά και οι τιμωρημένοι Ζιάμπαρης, Κακαράς. Απεναντίας στα θετικά σημειώνεται η επιστροφή των Τασουλή, Γκίνο. Ο πρώτος εξέτισε όπως όφειλε την ποινή του, ενώ ο δεύτερος ξεπεράσει την ίωση που τον ταλαιπωρούσε.

Η αποστολή για την Κυριακάτικη αναμέτρηση: Μοσχονάς, Ρουγκάλας, Αχείμαστος, Εμέκα, Λεοντίου, Τασουλής, Τεγούσης, Γκίνο, Μουστόγιαννης, Λύρας, Σεχολάρι, Γ. Μπαστάνης, Μακρίδης, Θ. Μπαστάνης

Exit mobile version