Ηρακλής Ψαχνών: Δίχως τέσσερις στη «μάχη»

Ο Ηρακλής Ψαχνών θα παραταχθεί κόντρα στη Νίκη Βόλου χωρίς τέσσερις βασικούς για την 13η αγωνιστική των play off (28/05 18:00 OTE TV).

Μετά τους Μπουμάλ, Τσούτση σειρά πήραν οι Γκεμίσης, Τσιμότζι, αφού λόγω ξαφνικών ενοχλήσεων δεν θα δώσουν το παρών στην αναμέτρηση της Τετάρτης με τη Νίκη. Αν μη τι άλλο οι Ευβοιώτες επιβάλλεται να δείξουν χαρακτήρα, να πάρουν δηλαδή το τρίποντο προκειμένου να παραμείνουν ζωντανοί στο κυνήγι της τρίτης θέσης. Λόγω της εν λόγω κατάστασης, ο Θωμάς Γράφας αναδιαμόρφωσε τα πλάνα τουμε τους Πετρούση, Ντινιωτάκη να αρπάζουν την ευκαιρία, όντας στο βασικό ρόστερ. Ωστόσο εξίσου στα θετικά συγκαταλέγονται οι επιστροφές των Κρητικού (τιμωρία) αλλά και του Πατσατζόγλου που ξεπέρασε το πρόβλημα το οποίο τον ταλαιπωρούσε.

Έπειτα από την ήττα (2-1) στην Κέρκυρα οι ελπίδες για τριάδα λιγόστεψαν, όμως είναι υποχρεωμένοι να πράξουν το καθήκον τους.

Την υπόλοιπη αποστολή αποτελούν οι: Αθανασόπουλος, Αγγελόπουλος, Τζανής, Παλαιολόγος, Παληγεώργος, Πατσατζόγλου Χ., Πατσατζόγλου Β., Μπακομήτρος, Καλαϊτζιδης, Ντάνιελ, Κρητικός, Οχάντζα, Νικολόπουλος, Ντελέκος, Βιγιαρέχο, Σταματής, Ντινιωτάκης, Πετρούσης.

Exit mobile version