Φιλώτας: Τέλος Νταμπίζας και Ηλιάδης!

Το δίδυμο της επιτυχίας, ο προπονητής και ο πρόεδρος που έφεραν τη Θύελλα στη Γ΄ Εθνική, παραιτήθηκαν από την ομάδα της Φλώρινας. Τι ανέφεραν σε δηλώσεις τους.

Ακυβέρνητο καράβι είναι τη δεδομένη χρονική στιγμή η Θύελλα Φιλώτα, αφού λίγες μέρες μετά την ιστορική άνοδο για πρώτη φορά στα χρονικά στη Γ΄ Εθνική, παραιτήθηκαν τόσο ο προπονητής Στέλιος Νταμπίζας όσο και ο πρόεδρος Κώστας Ηλιάδης. Αρχικά τα… βρόντηξε ο γηγενής τεχνικός, που είχε διαφορά φιλοσοφίας με στελέχη της διοίκησης και αποχώρησε για προσωπικούς λόγους που είχαν να κάνουν με λειτουργικά ζητήματα. Ο Νταμπίζας (στο κέντρο της φωτό, με τους παίκτες Ιωαννίδη-Μαρκόπουλο) σε γραπτή δήλωσή του ανέφερε: «Δυστυχώς, βρίσκομαι στην δυσάρεστη θέση να ανακοινώσω την παραίτηση μου από τη θέση του προπονητή της ΘΥΕΛΛΑΣ ΦΙΛΩΤΑ. Οι λόγοι της παραίτησης μου είναι γνωστοί στον πρόεδρο της ομάδας εδω και μήνες και πλέον και στα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ.
Όσο δε για τον υπόλοιπο κόσμο της ΘΥΕΛΛΑΣ θέλω να τον διαβεβαιώσω ότι στα 2 χρόνια που ήμουν στο σύλλογο, τον υπηρέτησα με όλες μου τις δυνάμεις και μοναδικό γνώμονα σε όλες μου τις αποφάσεις είχα το συμφέρον της ομάδας και την ικανοποίηση των στόχων που μου είχαν αναθέσει! Αισθάνομαι πραγματικά πολύ περήφανος που οδήγησα την ομάδα σε 2 πρωταθλήματα, ένα 1 κύπελλο και την άνοδο στη Γ Εθνική για πρώτη φορά στην ιστορία του συλλόγου!
Δυστυχώς όμως, δεν έχω πλέον την απαραίτητη διάθεση και ενέργεια που απαιτείται για έναν προπονητή, προκειμένου να σχεδιάσει, να δουλέψει και να εμπνεύσει τους ποδοσφαιριστές του για νέους στόχους στη ΘΥΕΛΛΑ ΦΙΛΩΤΑ.
Τέλος, θέλω να ευχαριστήσω όλους τους ποδοσφαιριστές που συνεργάστηκα αυτά τα 2 χρόνια για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλαν προκειμένου να πετύχουμε το όνειρο, τους διοικούντες για την τιμή που μου κάνανε, αναθέτοντας μου το τιμόνι της ΘΥΕΛΛΑΣ και τον πρόεδρο κ.Ηλιάδη για την αμέριστη εμπιστοσύνη που μου έδειξε σε όλες τις δύσκολες στιγμές.
Εύχομαι από τα βάθη της καρδιάς μου καλή συνέχεια και εις ανώτερα!».
«Δεν έβλεπα διέξοδο»
Η δεύτερη παραίτηση ήρθε από τον Κώστα Ηλιάδη, με τον απερχόμενο πρόεδρο να δηλώνει στο dokari.gr: «Ήμουν δυο χρόνια στην ομάδα, μαζί με τον Στέλιο Νταμπίζα και οδηγήσαμε τη Θύελλα Φιλώτα, την ομάδα ενός χωριού, από το Β΄ τοπικό στη Γ΄ Εθνική. Υπήρξαν διαφωνίες και έπρεπε να φύγω τώρα, για να μην έχουμε αργότερα περισσότερα προβλήματα. Είχα συγκεκριμένα πλάνα στο μυαλό μου, αλλά στην πράξη δεν έβλεπα διέξοδο από συγκεκριμένες καταστάσεις. Ευχαριστώ τον κόσμο, τη διοίκηση, τον προπονητή και τους παίκτες για αυτό που πετύχαμε. Καλή συνέχεια στην ομάδα». Πλέον, τις επόμενες μέρες θα φανεί αν οι Φλωρινιώτες συγκαλέσουν γενική συνέλευση για την είσοδο νέων μελών στο σχήμα, ή δοθεί κάποια λύση εκ των έσω, ώστε να ξεκινήσει ο προγραμματισμός, αρχικά με την πρόσληψη προπονητή.

Exit mobile version