Πανσερραϊκός: Βλέπει Ρούτση-Κασμερίδη

Στόχοι των «λιονταριών» ο χαφ της Δόξας Δράμας και ο έμπειρος Σερραίος γκολκίπερ. Βάβαλης για βοηθός, τελειώνει ο Μιλένκοβιτς, βλέπει παίκτες στη Ρουμανία ο Πανταζής.

Ενδιαφέρον για την απόκτηση των Χρήστου Ρούτση (φωτό πάνω) και Αλέξανδρου Κασμερίδη (φωτό κάτω) φέρεται να έχει εκδηλώσει ο Πανσερραϊκός και αναμένονται εξελίξεις. Ο πρώτος είναι παλιός γνώριμος, με δυο θητείες ήδη στα «λιοντάρια» και ενδέχεται να γυρίσει σε οικείο περιβάλλον, από τη στιγμή που έχει αρκετά προβλήματα η περσινή ομάδα του, η Δόξα Δράμας. Ο 29χρονος κεντρικός χαφ, που ακόμα έπαιξε στον Ηρακλή Ψαχνών, συνεργάστηκε στους «Μαυραετούς» με τον νέο τεχνικό των ερυθρόλευκων, Κώστα Βασιλακάκη, ενώ και για προσωπικούς λόγους θα «ψήφιζε» Σέρρες, αν και φέρεται να εξετάζει προτάσεις και από τη Γερμανία. Όσο για τον Κασμερίδη, πρόκειται για 28χρονο Σερραίο γκολκίπερ, που ξεχωρίζει για το ύψος του και είχε απασχολήσει και παλιότερα τον Πανσερραϊκό. Ο Αλέξης Κασμερίδης έπαιζε πέρυσι στον Αστέρα Μαγούλας και παλιότερα σε ΟΦΗ, Λεβαδειακό και Θρασύβουλο.
Φήμες και για Βαλσαμάκη, φεύγει ο Νίνο
Εξάλλου, για τα δοκάρια των Σερραίων (θεωρείται δύσκολο να παραμείνει ο Λευτέρης Τοπαλίδης) ακούστηκε και το όνομα του Γιώργου Βαλσαμάκη, 28χρονου γηγενή και παλιού γνώριμου των «λιονταριών», με θητεία ακόμα σε Εθνικό Γαζώρου, Φωκικό και εσχάτως Απόλλωνα Καλαμαριάς (προέρχεται από ρήξη χιαστών). Παράλληλα, η έλευση Βασιλακάκη αναμένεται να οδηγήσει στην έξοδο τον Βόσνιο στόπερ, Νίνοσλαβ Μιλένκοβιτς, ο οποίος δεν αποκλείεται να αποσυρθεί και από την ενεργό δράση.
Στη Ρουμανία ο Πανταζής, Βάβαλης για βοηθός
Στο μεταξύ, ο νέος τεχνικός διευθυντής των ερυθρόλευκων, Γιώργος Πανταζής, «χτενίζει» την αγορά της Ρουμανίας, στην οποία έχει… άκρες και διασυνδέσεις, για την απόκτηση αξιόλογων παικτών, ακόμα και από την Α΄ Εθνική. Τέλος, για τη θέση του βοηθού προπονητή ακούστηκε το όνομα του Σερραίου Άκη Βάβαλη, που εργαζόταν σε ομάδες της Βουλγαρίας, με πιο πρόσφατη τη Λοκομοτίβ Πλόβντιβ, αλλά τίποτα δεν είναι δεδομένο.

Exit mobile version