Άνετα ο ΑΟΧ… 4-0 τον Άλιμο

Με το δεξί ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του ο ΑΟ Χανιά καθώς επικράτησε εύκολα 4-0 του Αλίμου στα Περιβόλια, για την πρώτη φάση του Κυπέλλου Ελλάδας.

Με το ένα πόδι στην επόμενη φάση βρίσκεται από χθες (28/08) η ομάδα της Κρήτης, παίρνοντας μια άνετη νίκη κόντρα στους νεοφώτιστους του Αλίμου. Οι «μπλε» άνοιξαν από νωρίς λογαριασμό με τα γκολ, με τον Μανωλά να ανοίγει το σκορ μόλις στο 5ο λεπτό, έπειτα από εκτέλεση κόρνερ του Καραγιάννη. Τα γκάζια από πλευράς γηπεδούχων χαμήλωσαν για λίγο, έως ότου βρουν ξανά το δρόμο προς τα δίχτυα στο 49′. Ύστερα από καταπληκτική μπαλιά του Καραγιάννη ο Πάγκαλος κατάφερε να βγει στην πλάτη της άμυνας, με τον τερματοφύλακα Μπαντίκο να βγαίνει εκτός περιοχής και στη συνέχεια να αποκρούει με το χέρι, ενέργεια που δεν πέρασε απαρατήρητη από το διαιτητή Φουκάκη. Όπως ήταν φυσικό αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη και τη θέση του πήρε ο 16χρονος Μαύριδης. Το φάουλ μετέτρεψε σε γκολ ο Καραλής, κάνοντας το 2-0. Στο 58′ ο νεαρός πορτιέρο ανέτρεψε τον Καραλή, με τον Ντίνο Πάγκαλο να εκτελεί από τα 11 βήματα, δίνοντας έτσι αέρα τριών τερμάτων στην ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι έδειχναν ανήμποροι να αντιδράσουν, παραδεχόμενοι ουσιαστικά την ήττα τους. Το κερασάκι στην τούρτα για τους Χανιώτες ήρθε δυο λεπτά πριν την συμπλήρωση των 90′, με τον δραστήριο Καραγιάννη να διαμορφώνει το τελικό 4-0.

Συνθέσεις:

Α.Ο. Χανιά (Σούλης Παπαδόπουλος): Ρίζος, Παγώνης, Γκότοβος, Κοντέων, Μανωλάς, Γκούμας, Καμινιώτης (77′ Οικονομόπουλος), Πάγκαλος, Καραλής (85′ Μαρτσάκης), Καραγιάννης, Κρητικός (66′ Γουέλκαμ)

Άλιμος (Ηλίας Καλοπήτας): Μπαντίκος, Γαβριήλ, Καλαϊτζίδης, Μπούκουρης, Δάρρας, Γούλας, Καραμέρης, Δρημούσης (70′ Βουρλούμης), Παντελής, Δωροβίνης (51′ Μαυρίδης), Κοκκιναράς (79′ Νούλας)

Exit mobile version