Ερμιονίδα: Ρεπό λίγο πριν αρχίσουν τα βάσανα

Μιας και η Ερμιονίδα δεν έχει αγωνιστικές υποχρεώσεις αυτή την εβδομάδα, ο Ρομπέρτο Μπολάνο χορήγησε ρεπό στους παίκτες του για αύριο Σάββατο (25/10),προκειμένου να φορτίσουν μπαταρίες ενόψει της άκρως απαιτητικής συνέχειας.

Η ομάδα της Αργολίδας περιμένει από εβδομάδα να ξανά μπει στην ενεργό δράση, αφού η κληρωτίδα έδειξε ρεπό την 3η αγωνιστική.

Πιο συγκεκριμένα, η «Ένωση» θα υποδεχθεί την προσεχή Πέμπτη στο Κρανίδι τον Απόλλωνα Σμύρνης (30/10 15:00 OTE Sport 5) για τη δεύτερη αγωνιστική της δεύτερης φάσης του Κυπέλλου, σε ένα ματς που έχει έντονο το άρωμα της Football League. Υπενθυμίζουμε, ότι οι δυο ομάδες συμμετέχουν στο νότιο όμιλο αλλά θα αργήσουν να διασταυρώσουν τα ξίφη τους όσον αφορά το πρωτάθλημα (13η αγ.). Τρεις μέρες μετά, οι νεοφώτιστοι θα ταξιδέψουν στην Πάτρα για το ντέρμπι με την Παναχαϊκή, για την 4η αγωνιστική του πρωταθλήματος (2/11).

Το θετικό είναι ότι ο Ρομπέρτο Μπολάνο υπολογίζει σε όλα τα βαριά του όπλα, αφού Στοϊμίροβιτς και Λίτσης έχουν ανεβάσει ρυθμούς και εκτός συγκλονιστικού απροόπτου θα βρίσκονται κανονικά στα πλάνα του προπονητή τους. Το επόμενο ραντεβού ποδοσφαιριστών και τεχνικού επιτελείου, είναι προγραμματισμένο για την ερχόμενη Κυριακή (27/10), όπου θα λάβει χώρα η προετοιμασία για τον αγώνα με την «Ελαφρά Ταξιαρχία».

Exit mobile version