Λεβαντόφσκι: «Αφιερωμένο στον πατέρα μου» (video)

Αποκάλυψη από τον Ρόμπερτ Λεβαντόφσκι γιατί πανηγύρισε το γκολ που πέτυχε σε βάρος της πρώην ομάδας του στο σαββατιάτικο μεγάλο ντέρμπι της Μπουντεσλίγκα.

Ο Πολωνός διεθνής επιθετικός πέτυχε το πρώτο γκολ της Μπάγερν στο νικηφόρο 2-1 επί της Ντόρτμουντ και υποστηρίζει ότι ο πανηγυρισμός του δεν έχει να κάνει με έλλειψη σεβασμό απέναντι στην ομάδα τη φανέλα της οποίας φορούσε μέχρι τον περασμένο Μάιο αλλά ένας μικρός φόρος τιμής προς τον πατέρα του τον οποίο έχασε πριν από πολλά χρόνια.

Ο Κριστόφ Λεβαντόφσκι πρωταθλητής του τζούντο στην Πολωνία έφυγε από τη ζωή εννιά χρόνια πριν την ίδια ημερομηνία (1/11/1995) όταν ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής που έχει βγάλει εν λόγω χώρα την τελευταία 10ετία ήταν μόλις 16 ετών, και ο άσος των Βαυαρών τόνισε ότι για τον λόγο αυτό και πανηγύρισε με τα δάκτυλα των χεριών του σηκωμένα προς τον ουρανό.

«Ξέρω ότι πάντα με παρακολουθεί από εκεί ψηλά» είπε ο Λεβαντόφσκι που έκανε σπουδαία καριέρα στην Μπορούσια επί μία τετραετία πριν μετακομίσει από τη Βεστφαλία στη Βαυαρία και την Μπάγερν το περασμένο καλοκαίρι.

Exit mobile version