ΑΣΕΠ 2Κ/2019: Νέα πρόσκληση υποβολής δικαιολογητικών για θέσεις σε φορείς του υπουργείου Υγείας

ΑΣΕΠ: Ποιοι πρέπει να υποβάλλουν εκ νέου τα δικαιολογητικά τους

Νέα πρόσκληση για υποβολή δικαιολογητικών στην προκήρυξη 2Κ/2019 του ΑΣΕΠ δημοσιοποίησε η Ανεξάρτητη Αρχή.

Η ανακοίνωση του ΑΣΕΠ:

«Για την ανάγκη αναπληρώσεων υποψηφίων που δεν αποδέχθηκαν τον διορισμό τους στην κατηγορία Πανεπιστημιακής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο πλαίσιο της προκήρυξης ΑΣΕΠ 2Κ/2019, για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας, θέσεων τακτικού προσωπικού σε φορείς του υπουργείου Υγείας, το ΑΣ.Ε.Π. καλεί τους υποψήφιους που περιλαμβάνονται στους πίνακες της παρούσας ανακοίνωσης, οι οποίοι με βάση τη συνολική τους βαθμολογία, προηγούνται μεταξύ των αδιάθετων υποψηφίων σύμφωνα με τα δηλωθέντα στην ηλεκτρονική τους αίτηση στοιχεία, να αποστείλουν με συστημένη επιστολή στο Α.Σ.Ε.Π., στη διεύθυνση:

Α.Σ.Ε.Π. – Υποβολή Αίτησης και Δικαιολογητικών για την Προκήρυξη 2Κ/2019
Κατηγορία ΠΕ ή ΔΕ
Τ.Θ. 14308
Αθήνα Τ.Κ. 115 10

σε φάκελο μεγέθους Α4, ή σε ειδικό φάκελο Α.Σ.Ε.Π. POST (που διανέμεται από τα ΕΛΤΑ), τα ακόλουθα δικαιολογητικά:

Διευκρινίζεται ότι, σύμφωνα με σχετική σύσταση του υπευθύνου Προστασίας Δεδομένων, οι υποψήφιοι εμφανίζονται στον πίνακα της παρούσας ανακοίνωσης μόνο με τον αριθμό μητρώου υποψηφίου, ο οποίος αναγράφεται και στην ηλεκτρονική τους αίτηση.

Η προθεσμία υποβολής της εκτυπωμένης μορφής της ηλεκτρονικής αίτησης με τα επισυναπτόμενα δικαιολογητικά άρχισε στις 9 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τετάρτη και λήγει στις 22 Φεβρουαρίου 2022 ημέρα Τρίτη. Το εμπρόθεσμο της ταχυδρομικής αποστολής αυτών κρίνεται με βάση την ημερομηνία της ταχυδρομικής σήμανσης.

Επισημαίνεται ότι, υποψήφιοι που περιλαμβάνονται στους αναρτημένους στην παρούσα ανακοίνωση πίνακες και δεν αποστείλουν στο Α.Σ.Ε.Π. την εκτυπωμένη μορφή της ηλεκτρονικής τους αίτησης υπογεγραμμένης καθώς και τα απαιτούμενα κατά περίπτωση δικαιολογητικά εντός της προαναφερόμενης προθεσμίας, αποκλείονται από την περαιτέρω διαδικασία».

Πίνακας υποψηφίων ΔΕ
Πίνακας υποψηφίων ΠΕ

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest.

Στο Dokari θα μαθαίνετε πρώτοι όσα συμβαίνουν στο Survivor μέσα από τα πιο έγκυρα Survivor Spoiler.

Exit mobile version