Ο Πόντιος έφυγε από το X Factor και ο Ρουβάς του έκανε πρόταση (video)

Ο Πόντιος έφυγε από το X Factor και ο Ρουβάς του έκανε πρόταση (video)

Πιλάτος Κουνατίδης... τέλος για το Χ Factor, με τον Πόντιο που μέχρι και πρόσφατα θεωρούνταν ως ένα από τα φαβορί για την κατάκτηση του παιχνιδιού να τα βρίσκει... σκούρα και να χάνει τη θέση του στο show από τον Ιαν Στρατή.

Με ψήφους 3-1 ο Πιλάτος πήρε την... άγουσα για τα αποδυτήρια με Θεοφάνους - Ζήνα να κάνουν το 1-1, την Τάμτα να γράφει το 2-1 και τον Μαραντίτη να ψηφίζει επιλέγοντας τον πιο έτοιμο καλλιτέχνη και όχι τον καλύτερο για να μείνει.

Και η Τάμτα και ο Μαραντίνης ψήφισαν αρνητικά για τον Πιλάτο με την αιτιολογία ότι ο Πόντιος του Χ Factor θα είναι σε θέση σε μια εβδομάδα να κάνει... καριέρα στο ελληνικό τραγούδι.

Ο ίδιος ο Πιλάτος Κουνατίδης, ο οποίος τραγούδησε Παντελίδη (Τα σχοινιά σου) αλλά δεν τα κατάφερε. Μάλιστα οι κριτές του είπαν ότι τον θεωρούν έτοιμο καλλιτέχνη και ότι από αύριο θα έχει δουλειά. Ο Θοδωρής Μαραντίνης έδωσε τη χαριστική βολή στον Πόντιο.

Οι τελευταίες του λέξεις ήταν αμφίσημες "Θέλω να ευχαριστήσω τον κόσμο γιατί ο κόσμος με έφτασε ως εδώ... θα μου λειψετε"

Και κάπου εκεί την έκπληξη την έκανε ο Σάκης Ρουβάς, ο οποίος έκανε... πρόταση στον αέρα του LIVE στον Πιλάτο να τραγουδήσουν μαζί την ερχόμενη Παρασκευή στο Ακρωτήρι, στην πρεμιέρα του για τη θερινή περίοδο, γιατί τα ταλέντα πρέπει να επιβραβεύονται.

Και η Πέγκυ Ζήνα, βαθύτατα συγκινημένη, αποκάλυψε πως θα είναι εκεί να τον καμαρώσει...