Το φαβορί κυριάρχησε... Ντάνος ο μεγάλος νικητής του Survivor (Videos)

Το φαβορί κυριάρχησε... Ντάνος ο μεγάλος νικητής του Survivor (Videos)

Ηταν αναμενόμενο, ήταν το φαβορί πριν και είναι πλέον ο μεγάλος νικητής του Survivor. O Γιώργος Αγγελόπουλος, με τη στήριξη του τηλεοπτικού κοινού, έκανε ένα όνειρο ζωής πραγματικότητα και κατέκτησε τη νίκη στο ριάλιτι επιβίωσης, μαζί και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μια μάχη που εκ των πραγμάτων ήταν άνιση, καθώς όλα τα προγνωστικά έδιναν από καιρό τον Αγγελόπουλο ως τον μεγάλο νικητή, με τον Μάριο να τερματίζει στη δεύτερη θέση, αλλά και τους δύο εξαιρετικά δυνατούς παίκτες να αποδεικνύονται πολλά... υποσχόμενοι, με την όλη στάση τους και στον τελικό, για μια έντονη δράση προς όφελος της νεολαίας, από την επομένη της εξόδου τους από το ριάλιτι.

Ο Ντάνος, όπως ήταν αναμενόμενο, πανηγύρισε έντονα τη νίκη του, πρώτα όμως, έσπευσε να απονείμει τα εύσημα στον Μάριο, τον οποίο αγκάλιασε για αρκετή ώρα και τον σήκωσε ψηλά, αναγνωρίζοντας το μεγαλείο του αντιπάλου, με τον οποίο κοντραρίστηκε πάντα μέσα σε αθλητικά πλαίσια, στο μεγαλύτερο μέρος του φετινού Survivor.

Αμέσως μετά μπήκαν στη σκηνή και αγκάλιασαν τον Ντάνο οι συγγενείς του, η μητέρα του και ο αδερφός του με τη συζυγό του και τα παιδιά τους, σκηνές όμορφες, με τον Αγγελόπουλο να μην μπορεί να κρύψει τη συγκίνησή του.

Survivor, ήταν... λοιπόν και τελείωσε. Νικητής ο Αγγελόπουλος, δίκαια και άξια θα πρέπει να παραδεχτούμε και πολύ δυνατός αντίπαλος ο Μάριος.

Το επόμενο ραντεβού με τους λάτρεις του Survivor, ο Σάκης Τανιμανίδης το έδωσε για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι δεν αποκλείεται ο ΣΚΑΪ να επισπεύσει την έναρξη του Survivor 2, αφού τα άλλα κανάλια βρίσκονται σε... οργασμό κλεισίματος «αντιγράφων» του, για να διεκδικήσουν μερίδιο της... δόξας και φυσικά της εμπορικής αξίας. Διότι, κακά τα ψέματα, το Survivor σήκωσε φέτος, για λογαριασμό του ΣΚΑΪ και της εταιρίας του Τούρκου παραγωγού, όλο το... χαρτί της διαφημιστικής αγοράς.