Το OPEN φέρνει το talent show που θα λατρέψουν οι άντρες

Το OPEN φέρνει το talent show που θα λατρέψουν οι άντρες

Πρώτη φορά στην Ελλάδα

Νέες αλλαγές και προσθήκες στο πρόγραμμά του εξετάζει το OPEN τις ημέρες αυτές, επιθυμώντας να πετύχει αξιοσημείωτη άνοδο στα νούμερα τηλεθέασης.

Η άνοδος αυτή είναι και η αιτία που οι ιθύνοντες έχουν αποφασίσει να ποντάρουν περισσότερο στο ψυχαγωγικό πρόγραμμα του σταθμού, ρίχνοντας στη μάχη της τηλεοπτικής αρένας όχι ένα αλλά δύο talent shows!

Το πρώτo, μας είναι ήδη γνωστό αφού το απολαύσαμε επί πολλές σεζόν μέσα από τη συχνότητα του Mega. Ο λόγος για το «Just The 2 Of Us» το οποίo θα βρει μια θέση στο πρόγραμμα του OPEN μέσα στο β' μισό της σεζον.

Όσο για το δεύτερο;

Ονομάζεται «Drive Masters» και αναμένεται να λατρευτεί από το ανδρικό κοινό! Πληροφορίες της Real Life, αναφέρουν πως το συγκεκριμένο project αναμένει τηn έγκριση του ΔΣ σχετικά με το budget του προκειμένου να κάνει την εμφάνισή του την επόμενη τηλεοπτική σεζόν, έχοντας ήδη αποκτηθεί από τον Ιβάν Σαββίδη στο... παζάρι των Καννών.

Η προετοιμασία, πάντως, θα είναι μεγάλη και διόλου φθηνή, μιας και για να το δούμε στις οθόνες μας απαιτείται η κατασκευή ειδικού πλατό όμοιου με πίστα αυτοκινήτων, στην οποία οι «ταλαντούχοι» οδηγοί θα πασχίζουν για τη νίκη.

Το υψηλό του κόστος δε, αποτελεί την αιτία που υπάρχει σοβαρή σκέψει να χρησιμοποιηθεί και ως διεθνές hub, προκειμένου να γυρίζονται σε αυτό και οι versions άλλων χωρών που έχουν αποκτήσει τα δικαιώματα του εν λόγω talent show.

Πηγή: dailymedia