Σασμός: Πρωταγωνιστής της σειράς επέστρεψε άρον - άρον από τις διακοπές του - Τι συνέβη

Σασμός: Πρωταγωνιστής της σειράς επέστρεψε άρον - άρον από τις διακοπές του - Τι συνέβη

Σασμός: Πρωταγωνιστής επέστρεψε άρον άρον από τις διακοπές του οικογενειακώς στην Αθήνα

Άδοξα τελείωσαν οι διακοπές του ηθοποιού του «Σασμού», Γιώργου Χριστοδούλου, ο οποίος και αυτός και η οικογένειά του κόλλησαν κορονοϊό.

Ο ηθοποιός που υποδύεται τον Σταύρο, τον άντρα της Αργυρώς στην επιτυχημένη σειρά του Alpha, έκανε ανάρτηση στο instagram, όπου ποζάρει με ένα από τα δύο παιδιά του στην παραλία.

Συγκεκριμένα έγραψε: «Λίγο πριν λήξουν άδοξα οι διακοπές μας και επιστρέψουμε άρον άρον στην Αθήνα με κορονοϊό οικογενειακώς. Τώρα είμαστε καλά. Και του χρόνου με υγεία».

Δείτε την ανάρτηση του ηθοποιού:

https://www.instagram.com/p/ChPr-PLo5vz

Σημειώνεται ότι τεταμένα θα είναι η κατάσταση στο δεύτερο κύκλο της σειράς Σασμός κι ένα από τα πρόσωπα που θα πρωταγωνιστήσουν στις εξελίξεις, θα είναι ο Μανώλης. ο οποίος ήταν αυτόπτης μάρτυρας της δολοφονίας του Στεφανή.

Όπως είδαμε στα τελευταία επεισόδια της σειράς, ο Μανώλης, έπειτα από μία κρίση πανικού, αποκάλυψε το θανάσιμο μυστικό που έκρυβε στον Άγγελο. Στη συνέχεια, εκείνος εντοπίστηκε νεκρός σε μια λίμνη αίματος και όσα θα ακολουθήσουν στα νέα επεισόδια της σειράς πρόκειται να επηρεάσουν τον Μανώλη σε άσχημο βαθμό.

Ο Μανώλης συνειδητοποιεί πως με την αποκάλυψη που έκανε ίσως οδήγησε τον Άγγελο στο θάνατο και... τα χάνει.