Καθαρίστε τις πατάτες σας χωρίς καθόλου κόπο - Τρομερό κόλπο (video)

Καθαρίστε τις πατάτες σας χωρίς καθόλου κόπο - Τρομερό κόλπο (video)
Youtube

Έτσι θα τις ξεφλουδίσετε πανεύκολα.

Υπάρχουν κάποια μυστικά που μπορούν να σας βοηθήσουν σε μεγάλο βαθμό και να κάνουν ακόμα πιο εύκολη τη δουλειά σας, ειδικά από την στιγμή που τη σημερινή εποχή άπαντες θέλουν να... κερδίσουν λίγο χρόνο. Ένα από αυτά είναι το πανεύκολο ξεφλούδισμα στις πατάτες.

Άλλωστε, οι πατάτες είναι ένα πιάτο που δεν έχει... εχθρούς, παρά μόνο φανατικούς... οπαδούς. Πάντως, το καθάρισμα δεν είναι και η καλύτερη... στιγμή στην κουζίνα, μια και στεκόμαστε όρθιοι στον νεροχύτη και προσέχουμε να μην κοπούμε.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Ωστόσο, υπάρχει ένας πανεύκολος τρόπος που θα μας... λύσει το χέρι. Παίρνουμε τις πατάτες που θέλουμε, τις πλένουμε καλά και μ' ένα κοφτερό μαχαίρι κάνουμε μία τομή από την μία άκρη στην άλλη, όχι βαριά, αλλά ίσα ίσα για να περάσει την φλούδα.

Στην συνέχεια, ρίχνουμε τις πατάτες μέσα στην κατσαρόλα, βάζουμε καυτό νερό και ανάβουμε το μάτι. Μόλις είναι έτοιμες, μ' ένα σουρωτήρι αφαιρούμε το νερό και βάζουμε τις πατάτες και πάλι στην κατσαρόλα, την οποία περνάμε από την βρύση, προκειμένου να μην καούμε. Έπειτα, παίρνουμε τις πατάτες και με απλές κινήσεις αφαιρούμε την φλούδα τους.

Δείτε τον εύκολο τρόπο στο βίντεο...

Διαβάστε επίσης:

Ρίχνει βαμβάκι με ξύδι στον κάδο πριν την σακούλα - Δείτε γιατί και θα το κάνετε (photos)

Έτσι θα φτιάξετε τις πιο τραγανές πατάτες τηγανιτές! Τρομερό κόλπο (video)

Προσοχή - Έχετε αυτή την εφαρμογή στο κινητό; Διαγράψτε τη αμέσως (photos)