Τρομερό! Πύθωνας έφτυσε μεγάλη σαύρα – Αδιανόητο αυτό που συνέβη μετά (photos+video)

Απίστευτες είναι οι εικόνες.

Μπροστά σ’ ένα αδιανόητο περιστατικό βρέθηκαν οι διασώστες, όταν αντίκρισαν έναν πύθωνα να έχει στο στομάχι του μία μεγάλη σαύρα, αλλά τελικά να την… φτύνει για να το «σκάσει». Μάλιστα, αυτό που έγινε μετά τους άφησε άφωνους.

Το περιστατικό έγινε σε σπίτι της Ταϊλάνδης, όταν μία ηλικιωμένη άκουσε περίεργους θορύβους στην κουζίνα της. Μόλις κατέβηκε αντίκρισε τον πύθωνα, ο οποίος είχε φουσκωμένο στομάχι. Άμεσα κάλεσε τους διασώστες, οι οποίοι έσπευσαν στο σημείο και είδαν πως το ερπετό είχε φάει μία σαύρα, τον δράκο του Κομόντο, η οποία ξεπερνούσε το 1 μέτρο.

Μόλις ο πύθωνας αντιλήφθηκε την παρουσία των ανθρώπων προσπάθησε να το σκάσει αλλά για να το καταφέρει χρειάστηκε να… φτύσει το «γεύμα» του. Τότε, ξαφνικά, η σαύρα εκτινάχθηκε στην άλλη πλευρά του δωματίου, μια και ήταν ακόμα ζωντανή.

«Ασχολούμαι δέκα χρόνια με τα φίδια, δεν έχω δει ποτέ ξανά κάτι τέτοιο. Ποτέ δεν έχω δει ή ακούσει να ζει κάτι ενώ βρισκόταν στο στομάχι ενός πύθωνα, διότι πρώτα πνίγει το θήραμά του και μετά το καταπίνει. Είναι θαύμα! Η συγκεκριμένη σαύρα πρέπει να είναι πολύ, πολύ δυνατή. Ή, μπορεί και να έκανε τη νεκρή, για να έχει ενέργεια και να προσπαθήσει να φύγει την ώρα που την κατάπινε το φίδι. Πάντως, σίγουρα δεν θα μπορούσε να ξεφύγει αν δεν το είχαμε ενοχλήσει εμείς. Ήταν η τυχερή μέρα της σαύρας», ήταν τα λόγια ενός από τους διασώστες.

Προσοχή σκληρές εικόνες…

Exit mobile version