Βλέπεις συνέχεια στο ρολόι την ώρα 11:11; Δες τι σημαίνει

Είναι τυχαίο ή κάποιο σημάδι;

Ίσως να σου έχει συμβεί να δεις το ρολόι να γράφει 11:11 μία φορά, αλλά μπορεί να σου τυχαίνει να το βλέπεις και συνεχώς.

Και μπορεί να μην βλέπεις αυτό τον αριθμό στη ώρα σου, αλλά και σε μία πινακίδα στο δρόμο ή κάπου αλλού. Τι πραγματικά σημαίνει όμως;

Υπάρχει η θεωρία που λέει πως όταν βλέπεις το 11:11, πρέπει να κάνεις μία ευχή και αυτή θα πραγματοποιηθεί. Υπάρχει όμως και κάτι πιο… περίπλοκο.

Άλλοι λένε πως ο αριθμός 11:11, είναι ο αριθμός των Αγγέλων. Όταν βλέπεις αυτούς τους αριθμούς τότε ένα παράθυρο ανοίγει στη ζωή σου και πρέπει να ζητήσεις την καθοδήγηση των Αγγέλων σου για να ανακαλύψεις περί τίνος πρόκειται.

Τέλος, υπάρχει και η θεωρία που λέει πως εκείνη τη στιγμή που βλέπεις το 11:11 συμβαίνει κάτι σημαντικό γύρω σου και πρέπει να σταματήσεις ό,τι κάνεις, να αφεθείς και να αναγνωρίσεις τη σημασία της στιγμής.

Τι πραγματικά συμβαίνει με το 11:11 και αν είναι τυχαίο ή όχι, ίσως δεν θα το μάθουμε και ποτέ. Πάντως αυτό το «μυστήριο» που κρύβουν αυτοί οι αριθμοί σε κάνουν να παραξενεύεσαι σωστά;

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Ποιο τραγούδι ήταν πρώτο στα παγκόσμια charts τη μέρα που γεννήθηκες;

Ελευθερία Ελευθερίου: «Έκαψε» το Instagram με αποκαλυπτική φωτογραφία (pics)

Τραγουδιστής σκοτώθηκε σε ζωντανή μετάδοση (video)

Exit mobile version