Είναι ή δεν είναι αυτός ο πιο hot πιλότος που έχουμε δει ποτέ; (photos)

Είναι ή δεν είναι αυτός ο πιο hot πιλότος που έχουμε δει ποτέ; (photos)

Και πώς να μην έχει κερδίσει τις καρδιές των γυναικών παγκοσμίως με τις φωτογραφίες που ανεβάζει;

Μελαχρινός με πράσινα μάτια και αναλογίες μοντέλου. Επάγγελμα; Πιλότος. Ο λόγος για τον νεαρό Isai Ortiz που τελευταία έχει δει τις μετοχές του να ανεβαίνουν επικίνδυνα αν κρίνουμε από τους 185.000 followers στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram που συνεχώς αυξάνονται.

Ο Isai δεν διστάζει καθημερινά να δημοσιεύει φωτογραφίες που τον θέλουν να ποζάρει ημίγυμνος ή με τη στολή του, δίπλα σε πισίνες και εξωτικές παραλίες, μόνος ή με φίλους.

Ο όμορφος πιλότος φαίνεται να είναι γνωστός και στους κύκλους των διασημοτήτων, αφού δεν είναι λίγες φορές που ο φωτογραφικός φακός τον έχει εντοπίσει στο πλευρό της Kendall Jenner, της Paris Hilton και της Rita Ora. Μάλιστα, σε φωτογραφία που δημοσίευσε ο ίδιος με την Ρωσίδα καλλονή Irina Shayk έγραψε «Λίγοι άνθρωποι από αυτό τον χώρο είναι τόσο ταπεινοί, ζεστοί και χαρούμενοι.. για να μη μιλήσω για την ομορφιά της. Μακάρι να ήταν όλοι σαν εκείνη».

Καθημερινά οι φωτογραφίες του δέχονται πλήθος σχολίων με τα περισσότερα να τον εγκωμιάζουν. «Θεός», «είσαι πανέμορφος», «ο πιο ωραίος άντρας» είναι λίγα από αυτά και τα πιο.. κλασικά.