Αυτή η πρίζα έχει ...τεχνητή νοημοσύνη

Αυτή η πρίζα έχει ...τεχνητή νοημοσύνη

Το Tapo, μια καινούρια entry-level μάρκα προϊόντων Smart Home της TP-Link, ανακοίνωσε την κυκλοφορία της Mini Smart Wi-Fi Plug – Tapo P100.

Χρησιμοποιώντας τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, η έξυπνη πρίζα επιτρέπει στους χρήστες να ελέγχουν και να διαχειρίζονται εύκολα από το κινητό τηλέφωνο τις ηλεκτρικές συσκευές, που είναι συνδεδεμένες σ' αυτή, από παντού. Παρότι μικρή, η Tapo P100 είναι κομψή και διευκολύνει την καθημερινότητα στα σπίτια, τα οποία δεν ακολουθούν ακόμα την τάση των smart home – και όλα αυτά σε προσιτές τιμές.

Η Tapo P100 μπορεί να λειτουργήσει με σύνδεση Wi-Fi 2.4 GHz και δεν χρειάζεται κάποιον κόμβο, γεγονός που διευκολύνει την εγκατάσταση και την γρήγορη σύνδεση. Οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν έναν λογαριασμό με το Tapo App και να ορίσουν τις προτιμήσεις τους. Μπορούν να ορίσουν μια ονομασία στην συνδεδεμένη συσκευή, να βάλουν εικονίδιο για φωτογραφία και να σημειώσουν την τοποθεσία του. Ένα ακόμα χαρακτηριστικό αυτής της εφαρμογής είναι η απομακρυσμένη διαχείριση, με την οποία μπορούν οι χρήστες να ελέγξουν την συσκευή από οπουδήποτε και αν βρίσκονται.