Τα ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για το παρελθόν και κοιτούν μόνο το «τώρα»

Τα ζώδια που δε δίνουν δεκάρα για το παρελθόν και κοιτούν μόνο το «τώρα»

Αφήνουν τα παλιά στον... παλιατζή

Υπάρχουν άνθρωποι που συνεχώς κοιτάζουν προς τα πίσω και το τι έγινε κάποτε και άλλοι που έχουν το βλέμμα στο παρόν, αλλά και το μέλλον. Είναι τα άτομα εκείνα που ζουν την κάθε στιγμή και δεν θέλουν να «μαυρίζουν» τη ζωή τους με λάθη ή προβλήματα που ανήκουν πλέον στο παρελθόν. Προσπαθούν να χαίρονται και να λύνουν τα θέματα που τους απασχολούν τώρα. Γνωρίζουν καλύτερα από τον καθένα ότι το να μένεις κολλημένος στο… τότε, μόνο κακό μπορεί να σου κάνει.

ΚΡΙΟΣ

Ο Κριός από τη φύση του είναι ένα άτομο που… ξεχνά εύκολα. Ο θυμός του διαρκεί λίγο και ηρεμεί σχετικά γρήγορα. Είναι ένα άτομο που παρότι έχει ένταση μέσα του, αλλά και μια κυκλοθυμική συμπεριφορά, δεν κολλάει στο παρελθόν.

Σκέφτεται το παρόν, ενώ παράλληλα κάνει σχέδια και για το μέλλον του. Δεν κρατάει κακίες και αυτό τον βοηθά στο να μην υποφέρει ο ίδιος από άσχημες συμπεριφορές των άλλων.

ΛΕΩΝ

Ο Λέων είναι ένα ζώδιο με γενναία ψυχή. Θεωρεί πως δεν χρειάζεται να ανησυχεί για το μέλλον, καθώς δεν είναι στο χέρι του να ελέγξει τις όποιες εξελίξεις, ενώ παράλληλα δεν νοιάζεται και για το παρελθόν του γιατί πολύ απλά… ό,τι έγινε, έγινε και δεν αλλάζει.

Έχει μάθει να ζει με αυτό και τον ενδιαφέρει να περνάει καλά στο σήμερα. Εστιάζει την προσοχή του στις χαρές του τώρα και δεν θέλει να τις «μαυρίζει» με το όποιο παρελθόν του...

Διαβάστε περισσότερα στο Astrology.gr