Εικόνες που κόβουν την ανάσα – Τεράστιος καρχαρίας δάγκωσε στο κεφάλι δύτη (videos)

Τρομερές είναι οι εικόνες από το περιστατικό.

Στιγμές αγωνίας πέρασε μία ομάδα δυτών, οι οποίοι βρέθηκαν κάτω από την επιφάνεια της θάλασσας θέλοντας να εξερευνήσουν τον βυθό, ωστόσο, δέχθηκαν επίθεση από τεράστιο καρχαρία. Μάλιστα, ένας από τους δύτες βρέθηκε στα σαγόνια του, σε μία τρομερή μάχη.

Τα βίντεο έχουν γίνει viral τους τελευταίους μήνες στο διαδίκτυο και στόχος τους είναι να δείξουν την μάχη που έδωσε μία ομάδα δυτών με τον τεράστιο καρχαρία, αλλά και να αναδείξουν τους κινδύνους που υπάρχουν όταν οργανώνονται καταδύσεις από ανθρώπους που δεν είναι εκπαιδευμένοι.

Το περιστατικό έγινε στα Φίτζι, όταν μία παρέα τουριστών από την Μαλαισία θέλησε να δοκιμάσει τις καταδύσεις. Σε κάποια στιγμή, ένας τεράστιος καρχαρίας πλησιάζει την ομάδα και βάζει στα σαγόνια του έναν δύτη. Τότε, οι υπόλοιποι προσπάθησαν να τον διώξουν και τα κατάφεραν έπειτα από λίγη ώρα, χτυπώντας το με μεγάλους σωλήνες.

Το θετικό για τον δύτη που δέχθηκε την επίθεση είναι πως την γλίτωσε με μία βαθιά τομή από δόντι του καρχαρία, ενώ ο υπεύθυνος που είχε οργανώσει την κατάδυση, πήρε προθεσμία για να απολογηθεί στην Αστυνομία. Τα βίντεο είναι από τον Μάιο του 2019.

Δείτε τα βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.

Exit mobile version