Έκαναν βουτιά στον βυθό και βρήκαν χταπόδι – Δεν φαντάζεστε πώς καμουφλαρίστηκε (video)

Εξαιρετικά είναι τα πλάνα.

Μοναδικό ήταν το στιγμιότυπο που κατέγραψε ένας δύτης με την κάμερά του, όταν έκανε την… βόλτα του στον βυθό και κάποια στιγμή αντιλήφθηκε μία κίνηση. Άμεσα παρατήρησε σε κοντινή απόσταση ένα χταπόδι να κινείται μεταξύ των κοραλλιών που ήταν στον βυθό.

Ο δύτης χωρίς να το σκεφτεί και πολύ, όπως υποστήριξε μόλις ανέβασε το βίντεο στο διαδίκτυο, στράφηκε προς την μεριά του χταποδιού και θέλησε να το ακολουθήσει, προκειμένου να τσεκάρει τις κινήσεις που θα κάνει, από την στιγμή που θα νιώσει ότι απειλείται.

Κλείστε τη διαμονή σας για τις καλοκαιρινές σας διακοπές με τα πιο οικονομικά πακέτα.

Για τον λόγο αυτό έστρεψε την κάμερα προς το μέρος του χταποδιού και κινήθηκε ανάλογα με τον… δρόμο που είχε πάρει το μαλάκιο. Μόλις το τελευταίο καταλάβαινε πως ο δύτης ήταν κοντά του, τότε έθετε σε… εφαρμογή το πλάνο για μπερδέψει τον «αντίπαλο», χρησιμοποιώντας εξαιρετικό καμουφλάζ.

Όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, το οποίο τραβήχτηκε στην Ερυθρά Θάλασσα, στην πλευρά της Αιγύπτου, όταν ο δύτης πλησίασε πολύ το χταπόδι, αυτό άλλαξε άμεσα χρώμα, παίρνοντας αυτό που είχαν τα κοράλλια που ήταν δίπλα και στην συνέχεια, μόλις έβρισκε την ευκαιρία, προσπαθούσε να… ξεγλιστρήσει.

Δείτε το βίντεο…

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ειδήσεις και νέα απ’ την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Διαβάστε επίσης:

Τυλίγετε με μεμβράνη το τυρί και το βάζετε στο ψυγείο; Σταματήστε αμέσως (photos)

Λευκός καρχαρίας «περιφέρεται» κάτω από σέρφερ χωρίς να τον καταλάβουν (video)

Έκανε βουτιά στην θάλασσα – Δεν μπορούσε να πιστέψει αυτό που είδε (video)

Exit mobile version