Την είδε να βγαίνει στον δρόμο χωρίς να βλέπει - Αυτό που έκανε θα σας συγκινήσει (video)

Την είδε να βγαίνει στον δρόμο χωρίς να βλέπει - Αυτό που έκανε θα σας συγκινήσει (video)

Εξαιρετική κίνηση από τον άνδρα.

Τα τελευταία χρόνια η τεχνολογία έχει εισβάλει σε μεγάλο βαθμό στην καθημερινότητά μας. Δεν είναι υπερβολή να τονίσουμε πως τις περισσότερες ώρες τις ημέρας τις περνάμε είτε μπροστά από την οθόνη ενός υπολογιστή, είτε στο κινητό μας τηλέφωνο, μια και τα smartphones προσφέρουν τρομερές δυνατότητες που μπορούν να μας πάρουν το... μυαλό.

Κάτι ανάλογο ισχύει και για την κοπέλα που πρωταγωνιστεί, άθελά της, στο παρακάτω βίντεο. Βλέπετε, η νεαρή γυναίκα έχει απορροφηθεί στο κινητό της τηλέφωνο, αδιαφορώντας για όσα συμβαίνουν γύρω της, ενώ παράλληλα φοράει μεγάλα ακουστικά, με αποτέλεσμα να μην ακούει τίποτα.

Η εισχώρηση στην τεχνολογία λίγο έλειψε να στερήσει την ζωή της νεαρής κοπέλας, καθώς όπως μπορείτε να δείτε και στο βίντεο, έχει στραμμένη την προσοχή της στο κινητό τηλέφωνο και ετοιμάζεται να περάσει τον δρόμο, χωρίς να έχει προσέξει τι γίνεται. Εκείνη την ώρα, για καλή της τύχη, ένας άνδρας προχωρά προς το μέρος της, βλέποντας τον κίνδυνο που υπάρχει.

Χωρίς να το σκεφτεί σε μεγάλο βαθμό, ο άνδρας επιτάχυνε το βήμα του και με μια σωτήρια κίνηση, κατάφερε να τραβήξει την κοπέλα, την τελευταία στιγμή πριν την χτυπήσει ένα αυτοκίνητο που κινούταν στον δρόμο και δεν είχε ορατότητα.

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari στο κανάλι μας στο YouTube