Τρόμος - Παραολυμπιονίκης έκανε προπόνηση στη θάλασσα όταν πλησίασαν δύο καρχαρίες (video)

Τρόμος - Παραολυμπιονίκης έκανε προπόνηση στη θάλασσα όταν πλησίασαν δύο καρχαρίες (video)

Στιγμές αγωνίας για τον αθλητή.

Μεγάλη αναστάτωση προκλήθηκε πριν από μερικές μέρες σε παραλία, όταν εντοπίστηκαν δύο καρχαρίες να πλησιάζουν στην στεριά. Μάλιστα, στο σημείο έκανε προπόνηση Παραολυμπιονίκης της κολύμβησης, ο οποίος άκουσε τις κραυγές αγωνίας της μητέρας του και προσπάθησε να σωθεί, μια και οι καρχαρίες έδειχναν να κινούνται προς το μέρος του.

Το περιστατικό έγινε στην παραλία Σαντ Πολ στην Κόστα Μπράβα της Ισπανίας, όταν ο Άριελ Σκρενκ, μέλος της Παραολυμπιακής ομάδας κολύμβησης της χώρας, είχε βγει στην θάλασσα, προκειμένου να μπορέσει σιγά σιγά να επανακτήσει την φόρμα του, έπειτα από την καραντίνα και την αδυναμία του να προπονηθεί σε πισίνες.

Η μητέρα του, Καρολόνα Μαρτίνεθ είδε τους δύο καρχαρίες να πλησιάζουν προς το μέρος του και για τον λόγο αυτό... έβγαλε κραυγές αγωνίας, προκειμένου να την ακούσει ο γιος της και να προστατευτεί. «Ένιωσα απίστευτο πανικό εκείνη τη στιγμή. Σταμάτησα για ένα δευτερόλεπτο να πάρω ανάσα και άρχισα να κολυμπώ σαν τρελός. Ήταν τα πιο γρήγορα 100 μέτρα που έχω κάνει ποτέ», ήταν τα λόγια του 19χρονου αθλητή στα τοπικά Μέσα.

Δείτε το βίντεο...

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Διαβάστε όλες τις ειδήσεις.