8 Λέξεις spoiler 19/04: Το τεστ DNA του Άλκη αποκαλύπτει την αλήθεια

8 Λέξεις spoiler 19/04: Το τεστ DNA του Άλκη αποκαλύπτει την αλήθεια

8 Λέξεις: Τι εξελίξεις θα δούμε την ερχόμενη εβδομάδα στις 8 Λέξεις του Ανδρέα Γεωργίου;

Η Μάγδα φεύγει από το κανάλι μόλις βλέπει ημίγυμνο τον άνδρα της στην αγκαλιά της Ελισάβετ. Ο Αιμίλιος όταν πηγαίνει στο σπίτι βρίσκει τα πράγματά του στην εξώπορτα και η Μάγδα προχωρά τις διαδικασίες του διαζυγίου. Αρνείται δε να ακούσει οποιαδήποτε δικαιολογία.

Η Έρση προβληματίζεται με το επαγγελματικό της μέλλον, καθώς πια δεν θα είναι μάνατζερ του Οδυσσέα. Η Ευδοκία καταφθάνει στην Κέρκυρα και ζητάει από την Αλίκη να γυρίσει πίσω στη σχολή. Η Ηλιάνα γνωρίζει τον Παύλο και δείχνει να γοητεύεται από την παρουσία του.

Ο Αιμίλιος πιο μετανιωμένος από ποτέ, θέλει να κερδίσει την Μάγδα. Ο Νικηφόρος και η Εύα είναι ευτυχισμένοι με την εγκυμοσύνη και κάνουν τραπέζι στο σπίτι τους για να ανακοινώσουν τα χαρμόσυνα νέα. Η Νόνα βλέπει ένα πολύ περίεργο όνειρο και μιλάει για αυτό στον Οδυσσέα.

Παράλληλα, η Ευδοκία είναι πολύ εκδηλωτική απέναντι στην Αλίκη και ο Οδυσσέας με την Έρση είναι σίγουροι ότι κάτι τρέχει μεταξύ τους. Η Κατερίνα έχει ισχυρές αντιρρήσεις για την παρουσία του Άλκη στη ζωή τους και ανησυχεί μήπως ο Μιλτιάδης αντικαταστήσει στην καρδιά του τον Φοίβο με εκείνον. Ο Μιλτιάδης πηγαίνει με την Ιφιγένεια στο σπίτι του Άλκη, ώστε να γνωριστούν για πρώτη φορά τα δύο αδέλφια. Η Ηλιάνα αρχίζει να φλερτάρει έντονα με τον Παύλο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest