«Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας - Τι απάντησε σε ερώτηση για βίαιη συμπεριφορά του Σάκη

«Χείμαρρος» η μητέρα της Μαριαλένας - Τι απάντησε σε ερώτηση για βίαιη συμπεριφορά του Σάκη

Survivor: Τι απάντησε στην ερώτηση του Γιώργου Λιάγκα

Η Γεωργία Χαραλαμποπούλου μίλησε στο «Πρωινό» για την κόρη της, Μαριαλένα Ρουμελιώτη, αλλά και τον Σάκη Κατσούλη.

Στο πρώτο μέρος της επικοινωνίας της με την εκπομπή, η μητέρα της Μαριαλένα μίλησε με σκληρά λόγια για τον Σάκη, αναφέροντας μάλιστα πως δεν θα ήθελε να τον δει νικητή.

Στη συνέχεια, η «επίθεση» προς τον φιναλίστ του τελικού συνεχίστηκε, με την κυρία Γεωργία να διαψεύδει τις φήμες για βελούδινο χωρισμό ανάμεσα στον Σάκη Κατσούλη και την κόρη της.

Στο τέλος μάλιστα, ρωτήθηκε από τον Γιώργο Λιάγκα αν υπήρξαν βίαιες συμπεριφορές κατά τη στιγμή του χωρισμού των δύο παιδιών.

«Η Μαριαλένα δε μου είπα κάτι για όσα έχω δηλώσει. Εγώ είμαι απλή, δεν έχω τον λόγο, όπως τον έχει η Μίνα Κατσούλη (αδερφή Σάκη). Εγώ γίνομαι σκύλα για τα παιδιά μου όταν τα δουλεύουν! Και πραγματικά δεν υπολογίζω το κόστος που θα έχω. Αυτό τα λέει όλα… Τα λέω απλοϊκά γιατί έτσι γουστάρω και έτσι τα λέω.

Δεν ήταν βελούδινος ο χωρισμός για την Μαριαλένα και τον Σάκη. Επειδή τα λέω χύμα, η άλλη πλευρά λέει πως δεν ανακατεύεται στα προσωπικά του παιδιού της. Εγώ όμως ανακατεύτηκα, γιατί άκουσα πολλά πράγματα πριν μπει ο Σάκης στο παιχνίδι για το παιδί μου προσωπικά. Θύμωσα και είπα αυτά που βίωσα. Την αλήθεια μου. Και μου επιτίθονται. Δεν μπορώ να πω ότι η κόρη μου είναι ακόμα ερωτευμένη. Έτσι νομίζω. Είδα έναν θαυμασμό, μια γοητεία ίσως επειδή ήταν τόσο καλός στα αγωνίσματα» είπε, μεταξύ άλλων η μητέρα της Μαριαλένας.

Στο κλείσιμο της σύνδεσης, ο Γιώργος Λιάγκας ρώτησε την κα. Γεωργία αν υπήρξαν βίαιες συμπεριφορές κατά τη στιγμή του χωρισμού των δύο παιδιών, με εκείνη να απαντά με νόημα: «Δεν ξέρω… Αυτό άστο, δεν θέλω να αναφερθώ».

Survivor Spoiler - Ολες οι ειδήσεις από τον Αγιο Δομίνικο.

Ειδήσεις και νέα απ' την Ελλάδα και τον κόσμο στο Dokari.gr.

Ακολουθήστε το Dokari και στο κανάλι μας στο YouTube.

Ακολουθήστε το Dokari και στο Pinterest