ΑΕΚ – Άρης: Ήξερες πόσο συχνά εμφανίζεται το 2-0 ως σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια;

ΑΕΚ – Άρης: Ήξερες πόσο συχνά εμφανίζεται το 2-0 ως σκορ στα μεταξύ τους παιχνίδια;

Πλήθος επιλογών και ενισχυμένες αποδόσεις από το Pamestoixima.gr 

Οι αγώνες της ΑΕΚ με τον Άρη πάντοτε κέντριζαν το ενδιαφέρον. Ιδίως αυτοί που διεξαγόταν στη Νέα Φιλαδέλφεια και κυρίως ο τελευταίος μεταξύ τους, το 2003, που ήταν και ο τελευταίος στο παλιό γήπεδο της ΑΕΚ. Για την ΑΕΚ, ο αγώνας της Κυριακής κόντρα στον Άρη αποτελεί μια τεράστια ευκαιρία για να βρεθεί για πρώτη φορά τη φετινή σεζόν – έστω και προσωρινά- στην κορυφή της βαθμολογίας. Οι συνεχόμενες νίκες, σε συνδυασμό με τη βαθμολογική απώλεια του Παναθηναϊκού φέρνουν την ΑΕΚ στη δεύτερη θέση με έναν βαθμό διαφορά από τους πρωτοπόρους πράσινους. Μέσα στην εβδομάδα, η ΑΕΚ οριστικοποίησε την πρόκρισή της στα ημιτελικά του Κυπέλλου, τη στιγμή που ο Άρης αποκλείστηκε από τη συνέχεια με δεύτερη ήττα από τον Ολυμπιακό.

ΑΕΚ-Άρης: Η κυριαρχία της Ένωσης στους εντός έδρας αγώνες και τα πρόσφατα αποτελέσματα

61 παιχνίδια μεταξύ της ΑΕΚ και του Άρη έχουν πραγματοποιηθεί στην πρώτη εθνική κατηγορία από το 1958. Η ΑΕΚ είναι η απόλυτη κυρίαρχος σε αυτούς τους αγώνες με 42 νίκες, 14 ισοπαλίες και μόλις 4 ήττες. Ως προς τα γκολ, η Ένωση έχει σημειώσει 127 και έχει δεχθεί 43. Από τις 4 νίκες του Άρη στην έδρα της ΑΕΚ, ωστόσο, οι δύο έχουν έρθει τα τελευταία δύο χρόνια. Στα περσινά Playoffs με 1-2 και τον Φεβρουάριο του 2021 με 0-2. Στο Pamestoixima.gr υπάρχουν ενισχυμένες αποδόσεις για την επίτευξη γκολ στα πρώτα 30 λεπτά του αγώνα και εκατοντάδες επιλογές για τα γκολ, τους σκόρερ αλλά και ειδικές επιλογές.

AEK – Άρης: Τα σκορ που έχουν εμφανιστεί πιο συχνά στις μεταξύ τους αναμετρήσεις

Ιστορικά, το 1-0 ως τελικό σκορ είναι το συχνότερο σκορ σε αγώνες ΑΕΚ – Άρης καθώς συνολικά έχει εμφανιστεί σε 9 περιπτώσεις. Οκτώ φορές έχει εμφανιστεί το 1-1 και από επτά, το 2-0 και το 3-1. Στο Pamestoixima.gr, υπάρχει ενισχυμένη απόδοση στο να είναι ο αγώνας 2-0 οποιαδήποτε στιγμή στον αγώνα, ενώ υπάρχει πλήθος επιλογών για το ακριβές σκορ, τις κάρτες αλλά και αγορές ημιχρόνων.